Канадський Марк Chat
-
Ми купуємо на Expedia. Вартість залежить ввд багатьох чинників Звідки Коли Кількість пересадок Пограйтесь датами , містом вильоту і т.д
-
Доброго дня! Порадьте україномовного ветеренара. Дякую за допомогу!
-
Друзі, Доброго дня! Порадьте будь ласка сайти де купити більш менш недорогі білети на літак з Європи до Канади! Буду дуже вдячна!
-
Лоукостер PLAY відкрив прямі рейси зі столиці Ісландії Рейк’явіка до Варшави та пропонує наддешеві квитки з Польщі до США та Канади. Пасажири можуть забронювати перельоти з Варшави з пересадкою в Ісландії в Нью-Йорк, Вашингтон, Бостон, Балтімор і Торонто. Авіаквитки в обидві сторони з Варшави до Нью-Йорка коштують від 306 євро, у Вашингтон – від 327 євро, у Торонто – від 333 євро. Наддешеві квитки PLAY до Північної Америки доступні лише на обмежену кількість дат. www.avianews.com/travel/2023/04/05/play_cheap_tickets_warsaw_usa_canada_via_iceland/
-
Привіт , кому потрібна робота парт тайм , вільне володіння англійською мовою (читати , писати і розмовляти ) і комунікабельність вміння обслуги клієнта . Пишіть мені робота хороша . 30 годин в тиждень .
-
А чи знали ви що майже вся сушона риба в Калгарі привезена з України? Де купити найсмачнішу українську гречку? А смачну червону ікру? Хрін чи гірчицю? За цими та іншими цікавими подробицями ми завітали до магазину European Deli Market. Натуральні продукти, канадський сир, глазуровані сирки, свіжий Бородинський хліб, червона ікра та навіть хрін на Великдень. Все що забажає душа українця 🙂 www.youtube.com/watch?v=FARFG1kS4f8 PS: Ми формуємо реєстр українських підприємців щоб створити інтерактивну карту м. Калгарі "свої для своїх". Бажаєш потрапити? docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMTVtgaiLCafb4g4mu0ij90MVVHzhXsFXQaeq3lgbGzTAK6g/viewform
-
В Україні це також є не дешево. Як моя тітка казала, що настали часи, коли страшно помирати, тому що грошей немає на поховання
-
🚗Хто обмінював водійське посвідчення українське на канадське в Манітобі чи в іншому штаті, а потім обмінював його на нове? Чи можливий такий варіант ще десь зараз? Шукаю чи можна ще якось отримати швидше водійське посвідчення, не чекаючи 3 тижні. Буду вдячний за відповідь. Дякую☺️