Канадський Марк Chat
-
Привіт , кому потрібна робота парт тайм , вільне володіння англійською мовою (читати , писати і розмовляти ) і комунікабельність вміння обслуги клієнта . Пишіть мені робота хороша . 30 годин в тиждень .
-
А чи знали ви що майже вся сушона риба в Калгарі привезена з України? Де купити найсмачнішу українську гречку? А смачну червону ікру? Хрін чи гірчицю? За цими та іншими цікавими подробицями ми завітали до магазину European Deli Market. Натуральні продукти, канадський сир, глазуровані сирки, свіжий Бородинський хліб, червона ікра та навіть хрін на Великдень. Все що забажає душа українця 🙂 www.youtube.com/watch?v=FARFG1kS4f8 PS: Ми формуємо реєстр українських підприємців щоб створити інтерактивну карту м. Калгарі "свої для своїх". Бажаєш потрапити? docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMTVtgaiLCafb4g4mu0ij90MVVHzhXsFXQaeq3lgbGzTAK6g/viewform
-
В Україні це також є не дешево. Як моя тітка казала, що настали часи, коли страшно помирати, тому що грошей немає на поховання
-
🚗Хто обмінював водійське посвідчення українське на канадське в Манітобі чи в іншому штаті, а потім обмінював його на нове? Чи можливий такий варіант ще десь зараз? Шукаю чи можна ще якось отримати швидше водійське посвідчення, не чекаючи 3 тижні. Буду вдячний за відповідь. Дякую☺️
-
Наприклад, в Альберті,на підставі манітобського драйвер лайсенс ви зможете отримати 5 клас GDL.
-
Можете перервати контракт і заплатити 1000 дол.або найти в іншому районі тієї ж фірми і переїхати,але все треба обговорювати з менеджером.
-
якщо там є таракани або щури і це зняти на відос то можно безкоштовно розірвати контракт
-
ну ютубі навіть є відос як це робити
-
в компаній по пригону питайте,бо Канада була популярна раніше
-
Добрий день, спільнота!підскажіть будь ласка, може в когось є досвід або хтось знає людей хто переправляв автівку (американця) з европи до Канади? (Відео Марка я бачила, але ж це перетин американця з Америки до Канади). продавати мені цю автівку під час війни майже нереально(( то ж дуже хочеться забрати її з собою🤞буду вдячна за ваші відповіді
-
Без пересадок в інших країнах на Lot) Але коштувати буде від 1к $