Канадський Марк Chat
-
Менi з жiнкою приходили всi листи на мейла а на сина (1 рiк) так i нiчого не було, в Варшавi в вiзовому центрi сказали чекати все те саме що i нам приходило тiльки на дитину. Знайомi Мали таку саму ситуацiю що батькам пришли запити а на дитину нiчого то вони вислали паспорти та отримали вiзи на всiх i на дитину. То ми рiшили теж так зробити i ось в лютому получили 3 паспорти з вiзами.
-
Та з гарною вентиляцією про який грибок мова?
-
Хоч не важко і швидко знести. А в панельних жити все життя. Це вже приреченість
-
Ну так в ціні ж не лише матеріали, а робота, земля і всі комунікації і перміти.
-
Якщо взявся грибок, плісняв, то будинок зноситься бо його ніяк не виведеш( виведеш але дешевше та швидше новий купити, збудувати)
-
Всім привіт, потрібна порада, за освітлення прийшов лист, що потрібно сплатити 300$ депозит, а через рік повернуть, чи можна його не платити і стикалися ви з таким?
-
Де в Едмонтоні є великий вибір дитячих автокрісес? Або може продаєте хтось - напишіть у приват!
-
Якщо Вам не підходять умови постачальника електричної енергії, можете відмовитись і знайти собі іншого... Прочитайте умови ( контракт)...
-
А, ну в такому випадку... Якщо тече дах, то неважливо, з якого матеріалу будинок
-
Якщо десь тіче дах, і не витікає всередину, а десь у стіні .. то так вентиляція спасе 😂
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, в дитини температура і в горлі таке як гній, куди звертатися, ми ще сімейного лікаря не маєм і хелс карта ще не прийшла, допоможіть що робити?
-
Walking clinic, якщо подалися на хелс кард але ще немає її, звоните на гарячу лінію,взнаєте номер своєї хелс карти і з тим номером ідете в клініку. Якщо вже геть, погано, то в Emergency на таксі, бо швидка дуже дорого бере за " доставку"
-
З гнойною ангіною тут не прийнято навантажувати систему охорони здоров'я. Нічого нового від лікарів ви не дізнаєтеся. Полоскати, багато пити тощо.
-
Тобто якщо ми заповнили на хелс карту, місяць тому, але вона ще не прийшла, то всеодно можна взнати її номер ?
-
Просто малій 3 роки, висока температура...я в паніці
-
Це тільки початок каркас під комунікації
-
Що схопив те прибив, тут скажений темп коли працюєш
-
Доброго вечора. Підкажіть будь-ласка, як я можу дізнатися до якого NOC входить моя професія? 🙏 Моя професія Hospitality worker (працюю в ресторані) але її знайти в NOC не можу. 😔
-
Друзі, а де можна знайьи посилання, щоб ознайомитися з професіями, які підходять для PR.
-
В кожній провінції своє
16 Jan 2023, 06:08
43378/64839
13 Jan 2025, 17:32