Канадський Марк Chat
-
І має бути третій , biometric collection letter
-
Так
-
типу сама анкета?
-
Це другий лист
-
Ще таке питання коли вже подали паспорти,скільки ви особисто чекали часу
-
Vfs global Варшава В листі все знайдете
-
адрес чи лінк цьогу центру можете надати?
-
В Польщі він один , де можна вклеїти , в Варшаві
-
думаю в варшаві знайти такі центри буде не проблема,тільки питання часу коли прийде лист
-
Там буде лист , original passport request Подавати в будь який візовий центр , де приймають В листі буде посилання на сайт , де ви побачите візові центри по всьому світу. України там немає
-
В Бухаресті , 16 днів Скрізь по різному
-
Не скрізь, а всім по різному, як і паспорт реквест. В тому ж Бухаресті дружині вклеювали місяць, а доньці три дні.
-
Та прям таки слух... По перше, що рахувати "наркотою". Канабіс дійсно на кожному розі магазини. Шось поважче я не цікавився але здогадуюсь теж не проблема. Що найменше у бомжів-наркоманів все в достатку, і для інєкцій, і для інгаляцій. Все що вони роблять це ділять порошки на порції та вживають на зупинках та в метро серед білого дня. І це мова про Едмонтон, в Ванкувері чи Торонто теж саме але в значно більших масштабах.
-
Доброго всім часу доби. Мене звати Павло. 16 числа прилітаю до Калгарі. Шукаю роботу. Мені 29 років. Вища технічна освіта з ремонту автомобілів та керування автотранспортними підприємствами. З 17 років ремонтую автомобілі. Ремонтував ходову, двигуни, встановлював гбо на авто. Останніх 3 роки ремонтував дизельні форсунки. Може комусь потрібен помічник механіка або якась робота пов'язана з цим. Напишіть. Дякую. Також цікавить допомога з житлом та транспортом. Розгляну пропозиції з інших міст в Альберті. Буду вдячний всім пропозиціям по роботі. Готовий працювати і вчитись.
-
Можу також помогти з написанням