Канадський Марк Chat
-
Чи дійсні ваші поточні права та з якого року найперші ваші права
-
Indeed і Glassdoor
-
В Альберті вона не потрібна Досвід враховують з посвідчення Там є дата видачі або відкриття категорії
-
Хтось рік тому придумав і досі не відпускає людей ))
-
довідка потрібна для страхової. як з мрео (підтвердження стажу водіння, має вигляд як для оформлення роботи водієм) так і з вашої страхової щодо безаварійного стажу. для реджестрі важливо аби права не були тимчасові, хоча з новими змінами треба дивитись. більшість страхових перестала враховувати ці всі довідки кілька років тому, завдяки самим хитрим персонажам, які ті справки малювали від фанаря, і тепер навіть при наявності водійського стажу за кордоном всі страхуються як водії-учні без досвіду водіння в Канаді з невеличкою переплатою в 50+ відсотків. часто бачу що міленіум робить поступки. поки що робить. от так просто і невимушено любителі халяви знову примусили всіх трошки переплачувати.
-
В Манітобі, але як сказав мій босс про цю провінцію і сусідній Саскачеван:" great nothing" в плані роботи. А стрибати по провінціях дуже погано якщо хочете отримати статус PR в Канаді.
-
Добрий день ,цікавлять рейси з Кишиньова до Тернополя або в Чернівці ? Хто що знає напишіть ,дуже потрібно ?
-
Так я знаю і дуже вибачаюся ,але незнаю де шукати і кого питати тому пишу у всі українські чати 🫣
-
Я в Канаді і мені потрібно маму відправети в Україну ,вона прилітає в Кишинів через тиждень ,можливо ви знаєте як часто їздять автобуси і чи ідуть вони з аеропорту ? Буду дуже дуже вам вдячна за допомогу !