Канадський Марк Chat
-
Друзі,хтось подавався на вклейку візи у Дюссельдорфі?Була там на біометрії, спитала чи можливо власноруч привезти паспорт на вклейку, сказали "так". Вчора привезла паспорт, робітник сказав покласти конверт у поштову скриньку, написавши eлектрону адресу, телефон та зворотню адресу. І все!Нібито для українців безкоштовна доставка.Звісно здивувалася. Поки поверталася додому, прийшов лист на електрону пошту:до сплати 20 євро за відправку паспорта, трекінг номер начебто є. Добре,може щось переплутав хлопчина. А сьогодні спробувала сплатити ці гроші у банку і виявляється,що в письмі немає ніяких реквізитів до сплати🙄. Дзвоню на номер у листі, зв'язують с посольством Канади, але у Індії!. Дзвоню, пишу до VAС у Дюссельдорфі і нічого, ніхто не відповідає. Порадьте, що робити?!
-
Добрий день! Я здавала свій паспорт в Дюсельдорфі і мені також приходив лист на сплату 20 євро ,але я нічого не платила просто забрала свій паспорт.
-
Друзья. У меня вопрос такого характера. Может кто старкивался.
Мы с супруглй планировали в этом году, летом в Украине расписываться. Но сейчас понятное дело планы эти ушли в след за русским военным кораблем. Может кто знает, возможно ли это сделать тут в Канаде и если да, куда это надо обращаться?
-
-
Дякую за відповідь. Тільки що телефонували, сказали не потрібно.
-
Ціна в Едмонтоні квартири від 850 $
-
Питання до підготовлених -напишіть будь ласка, весь перелік документів, які треба підготовити до перельоту і що саме з перекладом!
-
Вклеєте в Канаді в чім проблеми?
-
Така інформація є (читав дуже довго ) дивіться кажуть багато канадійців : - що на фермах не влаштовуйтесь якщо хочете в подальшому жити та подаватись на ПР бо, робота не стабільна сезонна, потрібно влаштовуватись на підприємства автомобільні, харчові. Та де йде виробництво тієї чи іншої продукції навіть беруть без міцної англійської мови, бо на підприємствах два три рухи робити потрібно, а англійську підтягнете на Вишколах в вихідні та спілкуванням з Канадійцями.