Канадський Марк Chat
-
О, як ввічливо, чисто по-москальськи. Навіть не здивована🤣🤣🤣🤣
-
Щиро дякую за Вашу відповідь
-
Я з України відправляла через Укрпошту,8 кг вийшло 3 тис.грв. десь через місяць отримали в Едментоні.
-
Вιдправляла з Грецιι з Aфiн 50кг-350е за 2 днi були у Калнарi
-
Шукайте фιρми перевозчικιв
-
Привіт ! Хто робив страхівку орендаря?
-
На житло
-
Маю деякі питання
-
Якщо ви маєте на увазі страховку, то тут zipsure.ca
-
Доброго дня, підскажіть чи важко найти роботу в канаді?)
-
Не знаю на яку відповідь ви розраховуєте... Хтось і за пів року не може знайти і повертається, хтось вже їде на роботу в Канаду маючи job offer. Все залежить від професії, рівня знання англійської мови, софтскілів, мотивації...
-
Ну на 15.5 багато вдачі не треба. То якби мова була про 55 з нульовими знаннями, то тут да без великої вдачи ніяк.
-
Важко , бо дуже великий попит Навіть на низькокваліфіковану роботу на 1 робоче місце може бути до 100 претендентів
-
І від вдачі Знаю людей які 0 англ , але якось знайшли роботу і житло Звісно це буде 15.50 в годину.
-
Згідний але в Торонто зараз і на 15.50 нелегко знайти Це якщо без мови Але чув що навіть з мовою люди сидять вдома бо роботодавці хочуть канадський експіріенс , хз чи воно так є насправді
-
омг(
-
Ви мабуть мали на увазі - пропозицію. На жаль з кваліфікованою роботою проблеми навіть більші. Я особисто бачив вакансії в іт галузі з вже поданими 300-350 заявками від аплікантами.
-
Моїй мамі і вітчиму по 60. Прилетіли у Торонто на початку березня. Відразу шукали українців і волонтерів, які працюють з українцями. Вітчим вже два тижні працює зварювальником(допомогли волонтери влаштуватись) 18 чистими. Має дві пропозиції на будівництво з більшою зарплатою. Думає. Хто шукає, той знаходить, незалежно від віку, знання мови чи досвіду.
-
скиньте. дякую
-
Тут уже я скидувала зразки резюме трохи вище. Можу ще раз скинути в приват
16 Jan 2023, 06:08
44211/64839
13 Jan 2025, 17:32