Канадський Марк Chat
-
Як не гарно з вашого боку… Гортайте чат і побачите що інформацію я надавала і доволі корисну, просто потрібне вміння користуватися інформацією. Вибачте що не можу за вас знайти вам житло, та оформити за вас оренду, а також знайти за вас роботу, це вже особистий шлях, котрий проходить кожний самостійно користуючись отриманою інформацією, в тому числі і у даному чаті. І зауважте, що всі хто приїхав у Канаду стали писати у даному чаті менше, тому що час витрачається на облаштування життя у новій країні. І важливо: моє особисте життя ніяк вас не стосується тому, будь ласка, коментарі про мій вільний час залиште при собі, дякую
-
Victoria, якщо у Вас багато вільного часу, то можна написати свої висновки, де краще робити закупи (дешевше, якісніше), якісь невеличкі лайфхаки додали. Ми чекаємо на візу уже другий місяць і не пропускаємо жодної цікавої інформації, яка б допомогла якомога швидше адаптуватися в Канаді.
-
Це ж треба заповнити спеціальну форму на сайті. Після заповнення форм заявок ви отримуєте електронний лист із підтвердженням, який підтверджує отримання вашої заявки. Це не підтвердження того, що у вас є можливість, тільки те, що ваша заявка була отримана. Потім ваша заявка буде розглянута на право нашим канадським некомерційним координуючим партнером MOSAIC. Зверніть увагу, що заповнення заявки не підтверджує, що ви отримаєте квитки, оскільки MOSAIC необхідно підтвердити, що ви маєте право на участь у програмі, перш за все, ніж прийняти заявку. До 17 червня MOSAIC зв'яжеться з вами для підтвердження будь-якої інформації в рамках огляду прийнятності. Після успішного огляду відповідності, MOSAIC зв'яжеться з вами з подальшими кроками.
-
По перше, звідки ви взяли, що в мене багато вільного часу? Бо це написала людина яка мене особисто навіть не знає?
По друге, лайф хак я написала - до приїзду я неділями просиділа на сайтах супермаркетів Канади, порівнювала ціни, і вам рекомендую це робити, щоб порівняти ціни в найближчих до вас супермаркетах, я ж не знаю де ви будете жити, та і не будете ви обирати житло за основу тільки поряд з дешевшим супермаркетом. Також я написала, що навіть вивчивши цю інформацію ви попадете сюди і ваш перший похід у супермаркет буде мінімум на 3 години, бо вам цікаво буде все роздивитись та розібратись самостійно. І обирати ви будете все одно по акціям. Декілька днів тому я написала де краще зробити sin без черг - чим вам не Лайф хак? Також після приїзду писала декілька повідомлень що і як в аеропорту чи на пересадці треба робити. Про квартиру раніше писала, але мій досвід не цікавий бо я не шукала безкоштовне чи найдешевше житло, тому що мені потрібно було житло у центрі, оренду я не оформляла самостійно, тому тут я не допоможу. Ви спочатку гортайте чат, будь ласка, всі свої враження та новини про які тут ще не писали я повідомляю -
17:00 Києва?
-
Доброго дня, маю такий план. Заїхати до Канади з кузином і потім після адаптації забрати до себе родину. Якщо чоловік сам приїзджає, не буде проблем?