Канадський Марк Chat
-
Не переживайте - всі ледацюги будудь повернуті Додому... нажаль :(
-
Добрий день підкажіть будь ласка, можливо хтось стикався з такою ситуацією. У мій, не біометричний паспорт, який дійсний до жовтня цього року була вклеєна канадська віза з таким же терміном дії. Тиждень тому я отримав новий паспорт. Але у старому паспорті пробили дві дірки на головній сторінці та вирізали шматочок із номером паспорта на задній обкладинці. У паспорті жодних позначок немає. Тільки в новому, що він виданий замість старого. Питання таке, чи дійсна віза і чи зможу я з нею заїхати до Канади? Наперед вдячний за відповіді.
-
В різних провінціях по різному називається. В 90% , потрібно наново навчатись. В Альберті , на фуру 1 клас , на коротшу , 3 клас. Наявність досвіду і категорії з України чи Європи , ніяк не допоможе. Навчання в автошколі на 1 клас , орієнтовно 9-10к
-
Зараз не скажу точно , але обмінюють тільки в одній провінції. У всіх інших , тільки навчатись. Обмінюють звичайне посвідчення , з категорією В і то не скрізь
-
Все 😉. А якщо не дорого , то наркомани і homeless 🤣
-
І тут працювати і мати те саме Якщо змогли це все в Польщі , то і тут зможете
-
Що в вашому розумінні дешево ? Я дивлюсь з огляду доходу і купівельної спроможності, на все необхідне. Їжа , одяг , житло. Як на мене , я зараз з родиною в Едмонтоні , тут намає з цим проблем. Працюй і все буде
-
Дуже згодний з правилом - якщо у вас наприклад в Польщі є дохід який дозволяє оплачувати квартиру , їжу та перші потреби , дитина ходить в садочок або школу - то у вас все в порядку і не треба сюди їхати . Краще точно не буде . Допомога від Канади 3000 це дуже здорово але це вартість ОДНОГО місяця життя тут не більше . Що будете робити наступний місяць і на що жити ? Замість білетів сюди краще витратити ци гроші на допомогу ЗСУ то бистріше повернетесь додому в Україну .
-
Якщо до мови є ще вміння , не буде великих проблем ніде В Едмонтоні так точно Якщо сили є і не боятись роботи , як мінімум будівництво , від 20+$ ( це мінімум ) З житлом теж немає проблем
-
Може хтось робив це останнім часом чи є знайомі
-
Доброго дня! Підскажіть як останнім часом ситуація у Едмонтоні/Калгарі/Вінніпезі з роботою та житлом. Якщо англійський В1/В2, активно шукати роботу розсилаючи та розносячи резюме то знайти сильно тяжко? Також яка буде зарплата - мінімалка чи вища трохи. Дякую