Канадський Марк Chat
-
Дуже згодний з правилом - якщо у вас наприклад в Польщі є дохід який дозволяє оплачувати квартиру , їжу та перші потреби , дитина ходить в садочок або школу - то у вас все в порядку і не треба сюди їхати . Краще точно не буде . Допомога від Канади 3000 це дуже здорово але це вартість ОДНОГО місяця життя тут не більше . Що будете робити наступний місяць і на що жити ? Замість білетів сюди краще витратити ци гроші на допомогу ЗСУ то бистріше повернетесь додому в Україну .
-
Якщо до мови є ще вміння , не буде великих проблем ніде В Едмонтоні так точно Якщо сили є і не боятись роботи , як мінімум будівництво , від 20+$ ( це мінімум ) З житлом теж немає проблем
-
Може хтось робив це останнім часом чи є знайомі
-
Доброго дня! Підскажіть як останнім часом ситуація у Едмонтоні/Калгарі/Вінніпезі з роботою та житлом. Якщо англійський В1/В2, активно шукати роботу розсилаючи та розносячи резюме то знайти сильно тяжко? Також яка буде зарплата - мінімалка чи вища трохи. Дякую
-
Єдине чого тут немає , це виплат як в Європі. Тому сидіти на виплатах і нічого не робити , не вийде
-
Тут є все , як і скрізь Без місцевого досвіду , трохі складніше , але можливо Просто потрібно на перший час , бути готовим починати все з початку , а далі все тільки від вас
-
дякую. до мови є не тільки вміння а й подобається англійська і її вивчення. А шо з приводу якихось виробництв типу збирання електрозитів чи меблів, можливо, підтримки компьютерів, мереж
-
Доброго ранку Підкажіть, будь ласка, де можна придбати картку для проїзду у громадському транспорті Едмонтона Дякую
-
Якщо ви про проїздний за 35$ , то тут Leisure Access Program maps.app.goo.gl/8jQw9AkpDJJy1fFh7?g_st=ic Або квитки , на заправках і магазинах Або придбати картку і поповнювати
-
Дуже дякую Гарного дня!)
-
за дозвіл на вїзд відповідає віза. за знаходження в середині відповідає статус (наприклад ворк перміт) віза привязується до паспорту. не дійсний паспорт - недійсна віза. в будь якому випадку - треба подаватись по новій на візу. *якщо ви в середині країни, то ваш статус є продовженим, коли ви подали заявку на новий ворк перміт, і діє старий ворк перміт весь час розгляду заявки. *якщо ви прострочили подачу статусу - вітаю, ви матимете проблеми. не робіть так ніколи. *якщо ви не в країні - просто подаєтесь на візу з початку в будь якому випадку інформація що до цього повинна бути десь на офіційних джерелах, де про це почитати. я не знаю
-
добрий день, підкажіть може хтось стикався з проблемою, немає запрошення на вклейку батькові, йому 62 роки, служив, у звичайнісінькій на той час армії, зараз зрозуміло не придатний за віком... довго чекає відповіді, я подавав аплікації на 6 осіб 5 отримали, батько немає, що якщо йому зробити нову аплікацію, без служби, допоможе, чи ні.
-
Дякую 👌
-
Так що Панове скажете, сім'я 4 чол, 2 дітей. Їхати до Канади чи не їхати ? Пишуть багато що супер. Пишуть багато що Ліпше я б в Канаду не їхав, тяжко, дуже коштовно. Роботи не має... Вже мізки кимплять )) Скільки грошей потрібно мін на людину? 10тис дол ?
-
чи варто давати дітям шанс вирости в цивілізованій країні з однією з найпотужніших економік у світі? отримати паспорт, з яким можна подорожувати по цивілізованому світу? жити в одній з безпечніших країн? заробити собі в пенсійний рахунок, який не перейде до команди мавроді через 10 років? ну, навіть не знаю.... по грошам, приблизно: зняти 2-3кім квартиру 1200+- +страховка200-300рік +демедж внесок +-1200(повертається в кінці оренди, якщо немає демедж) комунальні 300 (квартира або бейсмент 100, мейн левел 200, таунхаус 300) закупити все на перший час (посуд постіль меблі) +-3000 (долар трі, доларама, костко і волмар по акціям, амазон) + збирати безкоштовне медицина (125-250 за одного) звязок 50 активація 50 міс на одного, інтернет 70-100 міс транспорт 35-100 проїздний на одного продукти 200-250 на одного (костко, повернення на убер хл раз на місяць основна закупка) дит садок 800-1000 школа витратні+бус 200-400+на рік драндулет 5000-7000 машина бу 7000-10000 на майбутнє: заявка на ПР 3000+ кожному мобіл хаус 30000 такунхаус старий 100000 будинок або норм таунхаус 250-350 000
-
Дякую за відповідь
-
Якщо ви вагаєтеся, то краще не їдьте.