Канадський Марк Chat
-
107 000 Maintenance Fees $330.85 Monthly www.realtor.ca/real-estate/25390368/4-14130-80-st-nw-edmonton-kildare
-
Ваш приклад - це не середина. Це дно☝️
-
ось хісторі за 5 років по податкам www.edmonton.ca/sites/default/files/public-files/assets/PDF/COE_Historical_Tax_Rates.pdf
-
не елітний. звісно, хочеться щоб в найкращому районі була дешева нерухомість. але треба вибирати між можливостями і бажаннями золоту середину, навіть якщо вона біля кладовища
-
Ви хоч приблизно уявляєте, що це за район?
-
Ви там були? Ви взагалі були на 82 стріт? Можна жити,авжеж. Але для чого? І ще раз вам наголошую- жити в моторхомі за містом виходить дорожче, ніж винаймати житло в місті.
-
ні, дно це мобіл хаус за окружною. а це ще нічого так
-
Між іншим, якраз за окружною багато нових і популярних районів. І жити там безумовно краще, ніж в даунтауні
-
Купіть для початку ,сучасну нову квартиру, в новому районі. Назбираєте грошей на будинок, таку квартиру з легкістю продасте, або залишете на investment.
-
Люди, які їдуть по кует явно не клієнти нових і популярних районів
-
можна жити в Едмонтоні, авжеж. Але для чого? між іншим у Ванкувері набагато тепліше і роботи більше
-
не мотор хом (авто дім на колесах) а нерухомість мобіл хаус, чи мобіл хоум, як там точно. я ж чітко пояснив, що саме я маю на увазі. при тому погоджуючись що витрати на моторхом більші, і сам він коштує дорожче. і як мотор хоум повязаний з тим що є варіанти не дорогі, але в поганих районах. навіть ? звісно - всі мають жити в елітних районах, заробляти 100 кад на годину, але більшіть тих хто сидить в таких чатах не розраховують купувати житло за 400+ к в модних пригородах
-
до чого тут я, в мене є житло в районі, який мене влаштовує. просто не розумію, навіщо лякати тих хто планує їхати, кажучи що все що дешевше ніж 300 к і не старіше ніж 10го року будівництво, то є трущоби. якщо люди готові жити в арабському районі в своєму власному житлі, яке дешевше ніж в популярному, вони будуть жити. інше питання, що такі питання взагалі виникають коли все можна самостійно побачити і прочитати в неті. таким людям буде важко - це початок історії "чому ми повертаємось в европу". а саме смішне що вони починають обурюватись коли їм за це говорять
-
В Ванкувері - 200 днів в рік дощ. І з зарплатою в 30 -40 доларів нерухомість там не світить.
-
згоден, тому я уточнював що це варіанти для молодих і без дітей, щоб заробити на щось притомне біля нормальної школи
-
От з цього і треба починати: прочитати в інтернеті це одне, а побачити на власні очі і пожити серед безхатьків- це зовсім інше☝️ А якщо людина має ще сім'ю- діточок- то це зовсім окрема бесіда.
-
Там взагалі якась біда. за 2 роки дешеве житло подорожчало вдвічі. мобіл хоум вросли з 60 до 110 за півтора року
-
Ой як знайомо, на мої питання теж ніяких відповідей😂🙈