Канадський Марк Chat
-
Пристойну нову квартиру,,з підземним паркінгом , можна купити за 125-150 тис. Оце варіант для початку. А не те жахіття,яке ви тут пропонуєте.
-
ніхто не знає, тому мовчать. я на молодшого не можу 2 місяці допомогу отримати, на решту за 2 тижні прийшло
-
можливо він буде в ренжі української школи? саме такі варіанти я приводив (молода сімя, яка хоче зачепитись за конкретну школу, і не має багато коштів на початку). українських шкіл в Едмонтоні менше ніж гарних багатоквартирних будинків, куди можна водити дівчат
-
Короче ситуація наступна, незважаючи на страйки виплати є, особисто в мене після подачи заяви зайняло всього 4 дні
-
є багато ситуацій, коли дитина не може навчатись не українською
-
є школи, в яких є елементарі і секондарі скул програми, а через дорогу хай скул
-
Для чого чиплятися за школу? Дитині доведеться навчатися в трьох різних школах за 12 років. Як мінімум.
-
якщо немає місць то ніхто вас не візьме
-
В українську школу возить шкільний автобус з будь-якого району.
-
Доведеться в будь-якому випадку, навчатися англійською. І чим менше україномовного середовища, тим швидше і безболіснише буде адаптація. Це я вам говорю з власного досвіду, як батько трьох дітей.
-
поки не набралось дітей за літо, і звільняються місця тих хто відїзжає назад в европу - є шанс легко вскочити
-
і так, українські школи Едмонтона переповнені, там черги
-
вам пощастило що у вас немає ситуації, коли дитина за своїми особливостями не може навчатись в неукраїнській школі, принаймні 5річний період, який відводиться освітньою системою Альберти на адаптацію неангломовних дітей. при тому в українських школах теж йдуть загальною англомовною програмою, там просто є багато викладачів які здатні спілкуватись українською, що в деяких випадках є взагалі єдиним шансом на освіту
-
ага, маю не зовсім окремий але випадок. тому я і пишу в привязці до української школи і попереджаю за це. а за адаптацію так - діти як губка, і потім самі починають вчити батьків. навіть якщо ця школа українська. я про те що багато батьків мають бажання віддати дитину саме в українську школу, але не знають що все викладання йде саме англійською. чи французькою
-
www.kijiji.ca/v-condo-for-sale/edmonton/new-price-three-bedroom-townhouse-close-to-schools-shopping/1625673910
-
Ви говорите про якісь дуже окремі випадки. А я говорю про переважну більшість. Дитина, яка йде , до прикладу в 3 клас звичайної католицької школи- через півроку,а то і швидше - повністю адаптовується. А через рік- вже думає англійською.
-
Я шарю, найдешевший мотель біля аеропорту 652 кад за 5 днів. А так в десятці найдорожчих в світі).