Канадський Марк Chat
-
www.kijiji.ca/v-condo-for-sale/edmonton/new-price-three-bedroom-townhouse-close-to-schools-shopping/1625673910
-
Ви говорите про якісь дуже окремі випадки. А я говорю про переважну більшість. Дитина, яка йде , до прикладу в 3 клас звичайної католицької школи- через півроку,а то і швидше - повністю адаптовується. А через рік- вже думає англійською.
-
Я шарю, найдешевший мотель біля аеропорту 652 кад за 5 днів. А так в десятці найдорожчих в світі).
-
Коли повертаєшся з України або із Європи як проходить повторна провірка в аеропорту чи потрібні ще якісь документи крім Work pm.ну і паспорта ?Дякую заздалегідь .)
-
В RBC дають кредитку на 2000$, CIBS на 1000$, BMO як що при роботі, то можуть дати більше ніж 2000$, мені зразу погодили на 2500$, був при роботі і мав кредит, другові на 1000$ но не погодили, ходили десь через 3 місяці, він переподався, і йому зразу на 5000$, чим більший рейтинг тим краще, не будите використовувати більше 30% коштів, там де 1000$ це не реально.
-
Подавайтеся і вчіть англійську по шість годин в день. Інакше тут не дасте собі ради.
-
Вже вчу. По часу в день, кожний день. Але відчуваю що то замало
-
Дякую. А ви в якому місті доречі ?
-
Успіхів Вам!
-
Едмонтон
-
Марк каже це хороше місто. Є звісно якісь моменти але в цілому норм. Теж замислювався з Едмонтом. Знайомі кличуть в Саскатун. Головне щоб робота була звісно.
-
Ліпше така інформація. Інших джерел немає.
-
основні категорії для вибору місця це джоб банк, індід і рентфастер - решта, приємні враження під відеоряд від Марка