Канадський Марк Chat
-
В Канаді діти закінчують 12 класів. Якщо плануєте залишатися, то краще йти ще раз в 11 клас. В дитини буде більше часу, щоб адаптуватися.
-
Доброго ранку! Шукаю житло(кімната ,підвал)в Торонто, Етобіко Місосага.
-
Канал з цікавими вакансіями, можливо, комусь буде актуально) t.me/+iripn4qk6KpkM2Yy
-
Добрий день звонив сьогодні жо аплікаціоного центру,(всі отримали візи дитина не отримала)повідомили шо паспорт дитини готовий можна забирать,але нема таких поввідомлень на емейлі як у нас були.Чи були такі випадки що не приходили повідомлення на емейл,а дитині вклеїли візу.Там приходе на почту в кінці лист POE Introduction Letter,просто думаем як він там може отримати стаді перміт або ще щось,але у дорослих воркінг віза,а у дитини вісітор,якщо хтось знає щось отпишиться.
-
На якому сайті дізнатись кредитний бал/рейтинг?
-
Як перевірити свій кредитний рейнтиг? По-перше, ви повинні бути вже в Канаді, зробити Social Insurance Number та відкрити рахунок та кредитку в банку. Банки щомісяця передають дані про своїх клієнтів до кредитних бюро. В Канаді є два кредитних бюро: Equifax та TransUnion. Ці бюро мають різну методологію підрахунку рейтингу, а тому він буде різнитися. Якщо ви зазвичай можете бачити свій кредитний рейтинг від TransUnion у ваших мобільних аплікаціях, то рейтинг від Equifax не завжди доступний. Є кілька сервісів, де ви можете абсолютно безкоштовно та безпечно перевірити свій рейтинг. Один з сервісів є Borrowell, де ви не тільки можете перевірити рейтинг, а й отримати автоматизовані рекомендації та доступ до широкого кола фінансових послуг від різних провайдерів. Наприклад, прямо зараз пропонують автокредити під 3.9% річних, що є досить низькою ставкою. Ось посилання для реєстрації в Borrowell borrowell.com/ Також, регулярні перевірки свого рейтингу можуть запобігти неприємним ситуаціям з шахрайством. Розкажіть про це друзям та самі вчасно перевіряйте кредитний рейтинг. Зауважте, якщо ви новоприбулі до Канади, то ріст рейтингу ви зможете побачити за кілька місяців після реєстрації, якщо будете вчасно сплачувати борг по кредитній картці.
-
Добрий день. Зорієнтуйте, будь ласка також на рахунок дозволу від батька? У моїх дітей батько іноземець. Тому для виїзду з України взагалі дозвіл від батька не потрібен. Будемо летіти через Париж. Чи потрібен він для Канади, Парижу? І якщо так, як зробити цей дозвіл у Бельгії?
-
В мене взагалі ні разу не спиитали про дозвіл (батько дітей іноземець). Летіли через Франкфурт. У Канаді також не запитували. Але, вчора дізналася, коли подаватися на PR, то дозвіл буде потрібний.
-
Дякую. Як я вже казала, для виїзду з України він нам не потрібен. А у Бельгії, виявилось, що у моїх дітей нема мами та батька. Тому вони не можуть у комуні оформити дозвіл. А нотаріус тут сказав, що таким він не займається.. Нам летіти 5 травня. Я хвилююсь, чи пустять мене з дітьми в літак? Чи, може, від руки нехай батько напише?
-
Як це немає мами? В них є свідоцтво про народження? Там вписані Ви, як мама. При посадці на літак, та при проходженні митниці в мене запросили свідоцтво про народження дітей. При тому, що вони не мають свого паспорту і вписані в мій закордонний. Але, якщо хвилюєтеся, то хай батько напише дозвіл від руки, також його підпис і копія паспорту. Це так робила моя подруга.