Канадський Марк Chat
-
Привіт, можливо хтось в курсі як вирішити таку проблему, багато додатків на телефон ( Android) я не можу встановити через Play market, пише: "Ця позиція недоступна у вашій країні" Наприклад аплікації TD банку, або аплікації Presto для громадського транспорту, і інші. ( Пробував скачувати з інших джерел, але це не вихід бо не завжди можна знайти що потрібно)
-
Треба або переєструватись в плей маркет на нову країну або змінити іі в налаштуваннях
-
Змінював в налаштуваннях не допомогло, залишається варіант заново зареєструватись. Дякую
-
Потрібно змінити країну на Канаду, якщо в вас є якісь підписки то поки не зміните спосіб оплати, не зможете змінити регіон, старі додатки залишаться, але всі нові додатки і підписки будуть коштувати дороще і в CAD.
-
Під час приїзду в Канаду на даний момент вимагають сидіти в ізоляції перші 10-14 днів? І чи обов‘язково бути вакцинованим щоб влаштуватись на роботу або дитину вести в садочок?
-
І якщо в вас є сімейна група її треба розпустити, не може бути хтось в Україні а ви в Канаді
-
Немає уже ніяких ковід обмежень Буквально пару повідомлень вище писали
-
Не в налаштуваннях телефону а в налаштуваннях Play Маркету
-
В налаштуваннях маркету пробував змінити країну, а от за сімейну групу це інформація якої я не знав, дуже дякую.
-
Я взагалі ще в Україні)) не в курсі
-
Чи не знаєте ви яка ситуація в Саскачевані (Саскатун) з орендою житла та роботою?
-
Торонто , травень)
-
Коли і куди плануєте?😄
-
Є тут хтось із Саскатуну? Чи хто туди планує ?
-
Теж цікавить
-
З орендою тут капець якщо ви їдете самі то кімнату ще реально зняти а квартиру навряд, ми вже місяць неможемо знайти житло скрізь хочуть кредитну історію або ви згідні платити за 1 кімнатну квартиру 2500+комуналка Ну якось так
-
Ці обмеження всі зняли ще в жовтні минулого року
-
Ми вдвох, бюджет до 2000$.. шукаємо 🤪🤪🤪
-
Можливо підвал знайдете
-
Так а в чому проблема? Житла ВАЛОМ.. " Сталіца" там оренда вища ну і зп мають бути вищі, чи не так?)))
16 Jan 2023, 06:08
45345/64839
13 Jan 2025, 17:32