Канадський Марк Chat
-
Так і зробила, заповнила з початку на себе, а потім додала 2х дітей. Сподіваюсь, ще трішки треба почекати, і все буде Гуд😊
-
І як будете подавати то подавайте через себе . Спочатку себе заповніть і знизу додайте дитину . У мене саме так і вийшло
-
Дякую!
-
Зателефонуйте їм ще раз думаю все буде гаразд , вирішиться
-
Першого разу коли подавалася, було ще в квітні, десь 9-10 днів тому. Одразу вибило помилки на дітей. Зателефонували на той телефон, що вказано у самій помилці. Нам сказали чекати. Ось сьогодні знову спробувала...нічого не змінилося...
-
Добрий день.Чи є в Едмонтоні хто допомагає зробити перші кроки.Відкрити sin,рахунок в банку,медогляд.Тільки приїхав з дитиною не знаю як зробити.
-
docs.google.com/document/d/1FMfaaER3hMGgnxvgWeI0aSes2_TtEV27r0YYis0HsVA/mobilebasic
-
Як там " барбекю" в Едмонтоні? Сильно димиться, бо в GP вже всю туалетну бумагу поскупляли в магазинах))
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка толкового механіка та майстра по малярним роботах, для авто. Дякую
-
Бо тут що не катаклізм то папір скуповують))
-
але на телефон алерти по декілька на день приходять кожного дня
-
Ну то запаслися))
-
і туалетного паперу с магазинах все ще достатньо 😆
-
В GP жест)
-
та ні норм. мабуть вітер не в нашу сторону. Небо чисте. Минулого серпня смог більше тижня був коли горіло.
-
Я пам'ятаю як в США в 2020 все було в магазині а паперу ні))
-
дивні люди... думають перед смертю гадити будуть більше ніж звичайно 😆🤣
-
Та тут вже евакуацію деяких сіл біля ГП обявили, і деякі райони в ГП
-
Я не пам'ятаю що ми з Вами дітей хрестили...
-
Ти зі США?
16 Jan 2023, 06:08
45653/64839
13 Jan 2025, 17:32