Канадський Марк Chat
-
Підскажіть будь ласка де можна купити подешевше білети до Канади
-
Потрібно було уточнити, дякую
-
Всім безмежний привіт) Не знаю чи можна, але якщо ні, тоді більше не буду, але мушу спитати, чи здає хтось кімнату до 1000$ , або квартиру до 1500$ в Торонто з 15 травня. 🙏 (Дякую)
-
Підскажіть будь ласка якщо квиток із Франкфурта до Калгарі але пересадка в Чикаго питання в тому що я не маю американської візи, чи якщо пересадка в Америці то потрібна віза? Можливо хтось летів через Америку підскажіть будь ласка буду дуже вдячний.
-
Звісно що потрібна американська віза для такого рейсу.
-
Без візи , без шансів
-
Та якщо з аеропорту не виходити то байдуже на візу сша
-
Таке питання доречне турагенціям
-
З аеропорту не виходжу просто пересадка але перед тим як купувати квиток хотілось би знати точно особливо від тих хто летів через Америку без візи. Дякую
-
Цікаве питання. Хто обмінював Українські права? На тимчасових дали 5 gls клас. Чи можуть на пластику дати 5 фул?
-
Шановні українці! Вінніпезька кінокомпанія Ice River Films знімає документальний фільм про українців-емігрантів. Компанія потребує наступне: 1. Фото/відеоматеріали з військових подій (якщо власне ви були свідком і зробили фото/відео власноруч). 2. Музиканти-сопілкари (бажано ті, хто проживає в Вінніпезі). Якщо є чим поділитись, надсилайте матеріали/контакти @vika_s_zolotykh
-
Ок дякую