Канадський Марк Chat
-
Спитаю може кто щось підкаже. Дружина усе життя працювала флористом і дуже творча та мае смак (окрім того випадку коли одружилась) але у провінційній програмі Альберт флористи у чергову списку... Одже шукаємо творчу професію на яку вона може вивчитися скажемо за рік у Едмонтоні та потім мати гарну зарплату ?. Дякую. )
-
Не маю нічого проти азіатів😀
-
А по яких професіях не можна подаватися на пр?
-
Дякую.Я з сім'єю дуже хочу після закінчення війни приїхати жити в Альберту. Але не знаю чи зможемо подати на документи.Якщо наприклад я буду працювати на будові з невеликим рівнем англійської ,реально мені податися і получити документи ?
-
Привіт. Треба шукати провінцію де є зараз на то акція на надання резиденства. Наприклад зараз пів року в манітобі працюєш і пожеш податися на резидента з мінімальним англійським.
-
А по професіях як там ?Чув ,що теж навіть з простою можна подаватися?
-
Якщо я не помиляюсь то можна подаватись в Альберті на ПР від професій які вказані на сайті провінції, але можна подаватись й на ПР якщо ти пропрацював 12 місяців на фулл тайм роботі й надалі продовжуєш працювати - на звичній роботі не із списку. Якщо помилився поправте.