Канадський Марк Chat
-
Хтось знає коли змінюєш оператора чи можна залишити номер. І якщо ні то в яких установах потрібно йти і змінювати данні про номер
-
З чого певні? Я наприклад не розумів би логіку тих хто живе в Канаді 3+ місяці і з якогось приводу дивиться канали по типу Марка Тому що вони взагалі юзлес для тих людей хто тут сам давно живе і все +- знає Ж бо Марк нічого такого корисного не розповідає для тих хто вже тут всі документи собі зробив і спокійно живе, маючи роботу
-
Не знаю чому у Ваших знайомих були проблеми. Якщо вчасно надати дані для реєстрації, то вони самі реєструють на рейс. Я купувала квиток з Торонто до Едмонтону. Все було гаразд.
-
Пропоную перукарські послуги в St.Albert -Дит.стрижки ( від 25) -Чол. стрижки( від 30) -Жін.стрижки(від 42) Фарбувaння / барвник (igora royal vibrance/absolutes) Однотонне (від 120) Складні техніки освітлень( мелірування, балаяж, тоталблонд)- (від 150) Airtouch- (від 250) Завивки -(чол-110) Жін (від 130) Також роблю зачіски ( локони) Більше інформації- Instagram- svitlana_colorist Centrix Hair & Spa #реклама
-
Доброго ранку, українці! Досить "собачитись"! Ми маємо бути разом і допомагати один одному на чужині! Якщо є якась робота, скиньте інформацію і чат! Не обов'язково вести когось за руку на робоче місце! Бажаючі працювати, а не "понти колотити" завжди знайдуться! В мене питання! Хто розпочинав свій бізнес в Канаді!? Куди йти, щоб зареєструвати? На які податки розраховувати? Буду вдячна за ваші поради! Гарного всім дня! Слава Україні! 💙💛
-
Щоб зареєструвати власний бізнес-йти нікуди не потрібно. Аж раптом до свого бухгалтера. Все робиться онлайн. З річним доходом до 30 тис- можете взагалі нічого не реєструвати. А далі- дивіться, що вам вигідніше- чи бути self-employed,тоді відсоток податку буде залежати від розміру річного доходу, чи реєструвати,до прикладу , корпорацію.
-
📑Які українські документи потрібно на pr? Диплом завіряється онлайн через компанію, а інше як?) Свідоцтва про народження і тд. Чи треба їх? І чи треба щось ще перекладати та завіряти в Україні?
-
пошук по чатам роляє. треба всі документи від народження і на кожен чих. не факт що все пригодиться, але краще мати ніж "рожати" за 30 днів щодо дипому треба читати як робиться евалюація. апостиль не катить www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html#s03
-
Якщо мама з 3 річною донькою отримує PR, то донька отримує PR автоматично?
-
Привіт, дружина має візу до 2026 року, у доньки паспорт закінчується у червні 2024, чи є можливість на території Канади, продовжити дитині візу і зробити новий паспорт?
-
Доброго дня! Ситуація наступна - відправили дитячий паспорт без запрошення на влейку разом з копіями наших проставлених віз та копій всіх необхідних документів у Відень - паспорт передали в IRCC і там він вже 2 тижні. Чи варто писати в кризову, чи просто чекати далі? * - запрошення на дитину чекаємо з січня. Дякую 😊