Канадський Марк Chat
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, хтось робив чи продовжував паспорт в консульстві України в Едмонтоні? Ми тільки приїхати 2 місяці тому. Мені і чоловіку дали воркперміти на 3 роки, а ось у сина закінчується паспорт у жовтні цього року. Може хтось стикався з цим, напишіть будь ласка мені у приватні повідомлення як це правильно робити 🙏 Бо живимо ми не в Едмонтоні і не хочеться стільки їхати непідготовленими.
-
На виготовлення паспорта потрібен запис в чергу. Онлайн. Велика проблема. Паспорт виготовляють від 4 місяців. Продовження паспорта , в живій черзі
-
Всім доброї ночі. Хто відкривав картку Costco. Підкажіть як це робиться. Пишіть в приват. Дякую.
-
вирішуєте яка картка вам треба (60 або 120 з кеш беком) берете власника карти їдете в костко йдете на стійку адміністрації (повернення і оформлення членства поряд) кажете що власник привів нового клієнта оформлюєте документи (ід або паспорт+вп) фото вам дають картку з фото вам оформлюють карточку і дають 2 промо коди по 50 доларів, один вам, один тим хто привів, якащо берете картку за 120 йдете купувати биток по 6 кад, чи що там по акції зараз кредитка не сильно працює в костко (є від костка+сібс), не забудьте дебетову (там чи то віза не працює чи то мастеркард, не памятаю) промо код використовується лише на онайн замовленнях, яке має бути 150+кад (+50 по промокоду) www.costco.ca/refer-a-friend.html?langId=-24
-
привіт, підкажіть може хтось стикався, батькові прийшов лист до кабінету заповнити форму imm 5546e, Details of Military, не можу її відкрити, і не зрозумію куди її відправляти
-
Дякую.
-
треба відкривати якимось пдф редактором (типу PDF-XChange Editor) внести відомості,якщо служив (там частину, командирів, відколи до коли на посадах і тд) або вказати що не служив є приклади заповнення, пошукайте в неті
-
Який сором!