Канадський Марк Chat
-
То плюси (чи мінуси) вільних країн, ніхто не забороняє людям жити як їм хочеться. Бомжувати, спати де заманеться, вживати наркотики, головне щоб не заважали іншим ( вплив на вашу психіку не рахається))
-
Для нас це дивно. Дійсно з того що я бачив на опалюваних зупинках взимку, в метро та на станціях метро переважна більшість можна сказати майже всі, це люди з руками і ногами здорові(що найменше візуально вад і інвалідностей не помітно) та що там казати бугаї переважно віком десь від 20 до 35-40. Десь 80% чоловіки і 20% жінки. Основний рід занять це фасування наркотиків майже в відкриту, вживання, а потім пускання слини посеред проходів в підземних переходах або спання в вагонах метро чи автобусах. Пристарілих та інвалідів не бачив взагалі, можливо у них інші місця перебування.
-
Значить ви мало знаєте життя. В США я зустрічав дуже багато дуже різних бездомних. Я бачив молодих людей, типу хіпі, бунтарів проти глобалізації, які пішки/автостопом,обходили Штати кайфуючи. Даму на трандулеті що порізала туди всі свої речі, а спали витягли з машини матрац прямо на узбіччі. Молоду пар, що просили грошей/збирали бутилки, зате, я впевнений, на грумера для свого великого собаки вони тратили не менше пару сотень в місяць. Люди є різні, ми часто забуваємо та грабіжники, аферисти, вбивці, маніяки, педофіли переважно ведуть звичний нам спосіб життя
-
До цього важко звикнути, якщо взагалі можливо. Для мене центр міста це саме краще що місто може дати - музеї, театри, площі, архітектура...а США/Канаді - даунтаун з бомжами
-
Продовжили паспорт дитини минулої неділі за 15 хвилин. Підготуйте заздалегідь усі документи та заповніть форму. edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta