Канадський Марк Chat
-
Нє, я серьозно. Як бізнес- тема непогана. Тим паче, якщо ви вже в курсі справи.
-
Доречі, я в Едмонтоні не знайшов толкового автоелектрика. Починаючи від приватників, сто і закінчуючи ділершипом.
-
З того що я бачу, тут мало хто ремонтує авто, їздять поки є сервіс від диллера то щось роблять, потім якщо щось і трапляється, цінник за 2-3к( ремонту) або забивають " болт" їздять так поки їздить, або самі щось " куралесять" або продають... Тому я не знаю..
-
Саме так тут це і працює!!
-
-
Ну на заміну запчастин підвіски існують програми , де все прописано. І час ,і ціни запчастин.
-
Саме так. Я приїхав до майстра і кажу: в мене є така і така проблема. Скільки займе часу і грошей її усунути? Якщо людині треба довго шукати в чому проблема, то звичайно, їй це невигідно. А на тойотовскому ділершипі шукали причини проблеми безкоштовно, а потім кажуть: для початку ,ми вам можемо замінити проводку. За сім тисяч. Але , якщо це не допоможе, тоді можемо замінити комп'ютер. 😁
-
Чи хтось є із Саскатуна чи можливо хтось володіє інформацією стосовно оренди житла там. Яка середня ціна на 1bedroom? І як краще шукати - просто через людей чи на сайтах?
-
Мені забирала одна жіночка з Польщі. Можу дати контакти, якщо ще потрібно