Канадський Марк Chat
-
В манітобі міняють без передачі зараз
-
Без перездачі?
-
ага, кажуть що це ідеальна провінція щоб почати свій шлях у Канаді.. тільки там клімат не дуже і всі виїздять при першій нагоді (після отримання ПР)))
-
Без перездачі лише категорія В, наскільки я читав , комерційна категорія - перездача
-
Вов я не знав такої інформації, дякуємо.
-
В чому ідеальна ? Велика підтримка ?
-
На CDL треба вчитися. Здавати екзамен по машині і прицепу і гальмах англ. або фр. мовою.
-
Туди раніше було дуже дуже легко переїхати, відносно інших провінцій. Із підтримки був супер бонус: можливість жити, працювати і платити податки в Канаді!
-
ПР за півроку, відносно дешевше. На цьому плюси закінчились :))
-
youtu.be/qVyt466Qaio
-
Також добра підтримка у провінції Нью-Брунсвик. У нас знайомий туди тиждень назад прилетів. Відразу безкоштовно поселили в готель на два тижні, а потім оформили усі необхідні документи, при цьому, до них приходили усі співробітники служб, надавали консультації, якісь безкоштовні подарункові карти на суму 500₴. А також пропонували багато вакансії для працевлаштування, а для дітей безкоштовні літні табори.
-
Якщо там можна подаватися на ПР через пів року, то скільки тривалість буде щоб получити ПР ? Теж пів року , чи два року ? Е якась інформація??
-
однакова кругом, здається 10років
-
10 років що ви маєте на увазі?
-
а ви що маєте на увазі?))
-
Я написав вище
-
а я нище написала
-
10 років мабуть жарт