Канадський Марк Chat
-
Чи хтось є із Саскатуна чи можливо хтось володіє інформацією стосовно оренди житла там. Яка середня ціна на 1bedroom? І як краще шукати - просто через людей чи на сайтах?
-
Мені забирала одна жіночка з Польщі. Можу дати контакти, якщо ще потрібно
-
Доброго дня. Чи є в групі хтось, хто працює на виробництві корпусних меблів і може допомогти з пошуком роботи в цій сфері?
-
Добрий день.чи є вгрупі люди які працють все шо повязано з гранітом барні стойки сталєшні сходи підвіконики буду вдячний за любу інформацію гарного всім дня?
-
Доброго дня учасники групи, маю таке питання, на якому додатку, найкраще купувати білет до Канади?
-
На пряму у авіакомпаній Ми купуємо зазвичай на Expedia Іноді пакетом , ціни кращі ніж окремо у кожної авіакомпанії
-
Друзі, наступні 2 години акція! 5 перших людей хто приїде- отримає безкоштовну заправку кондиціонера на авто( лише R134a!). Megasell Motors телефон-7802000105 Адреса- 9503 42 Ave NW, Edmonton, AB T6E 5R2 Не втратьте шанс!
-
Друзі, акцію продовжено! 5 чоловік, хто приїде до 18.00- отримає ціну $75 на заправку кондиціонера на авто( лише R134a!). Megasell Motors телефон-7802000105 Адреса- 9503 42 Ave NW, Edmonton, AB T6E 5R2 Не втратьте шанс!
-
ETS Lost and Found Service - By Appointment Only (780) 496-1622 g.co/kgs/7tveEa
-
www.translink.ca/about-us/customer-service/lost-and-found
-
По спині ломакою 😁
-