Канадський Марк Chat
-
Я вам прямо точно не скажу ціни,але недорого як що зрівняти взагалі співвідношення цін і зарплати мінімальної. Потім в школах є безкоштовні гуртки і є входе в шкільну програму багато занять. Як би ви бачили шкільний оркестр в школі,де мої доньки навчались! Все по справжньому👍 починаючи з інструментів і закінчуючи світовим оформленням сцени.
-
Цікаво було б порівняти ціну/якість. Ми платимо за індивідуальні 4500 грн. Два рази на тиждень. За окремі виступи на сцені в джаз-клубі в центрі міста для батьківської аудиторії платимо 500грн раз на півроку. Сюди входить і фото/відеосесія. Але ці концерти для внутрішньої аудиторії. Для загала не виступає дитина.
-
З інструментів обрали фортепіано, бо для дівчинки я вважаю це найбільш підходящий інструмент. На виступах грають на роялі.
-
Індивідуальні уроки з фортепіано від 60 до 80$ за один урок. Чи ви приходите до вчителя , чи вчитель до вас до дому. Чи в музичну студію. На кшталт якості - ні хто не ставить ціль вирощувати зірок. Вчитель працює для радості дитини, немає виснажливих занять та завищених вимог. Якщо ви хочете якихось величезних результатів, то це буде коштувати набагато дорожче.
-
Є студії при школах. Є концерти, вони періодично виступають для батьків на різних сценах. Скільки коштує , я не знаю. Якщо шкільний оркестр, то це безкоштовно, оркестр може поїхати в інше місто виступати. Тоді оплачуєте поїздку. В оркестрі немає індивідуальних занять з інструменту, тільки оркестрова діяльність. Диригент -це будь-який вчитель школи, який працює як волонтер. Так само все для радості дітей, якоїсь величезної якості не прагнуть.
-
Так само і тут. Канадійська система музичної освіти трохи відрізняється від української. Вони по іншому вчать ноти і музичну грамоту. Моя знайома не змогла займатись з канадійський вчителем, нічого не розуміла, тому шукала наших, з нашою системою, тут є багато наших вчителів.
-
😮 в нас вчитель їздить з іншого кінця міста з пригорода. Навчаємось по 45 хвилин заняття. Не скажу, що академічні заняття,але прогрес бачу. Є програма навчання нотній грамоті і індивідуально підбирається мелодія для вивчення за бажанням дитини. Постійно працюють над ритмом
-
Але дуже часто в таких приємних умовах діти і розкриваються.
-
Але головне, це щоб дитина була щаслива. Мені дуже подобається цей підхід. Не муштрувати і не вимагати, а давати по силам дитини. І якщо вже вона проявляє величезний талант, тоді може бути серйозне навчання.
-
А стосовно басейну що скажете? При школах вони є? Чи потрібно їхати богзна куди?
-
Бо в нас одну розбомбили минулого літа куди водили малу. Мусимо ходити в іншу, вона в 20 хвилин пішки. Це вважається близько. Взагалі, в містах у Канаді переміщуються пішки? Чи там усе життя на авто?
-
Звичайно що є шкільні автобуси
-
Є шкільні автобуси. Не завжди маршрут шкільного автобуса підходить. Наприклад мої діти користуються звичайними міськими автобусами чи на велосипедах.
-
Ми от пішки, бо я не вмію водити🤦а чоловік в Україні. Нічого, якось рік прожили, зимою не замерзли, пальці не відвалилися. Звичайно, там де машиною буде 15 хвилин, автобусом 45. Але так і в Україні було. І я вибирала житло щоб близько було до магазинів та до зупинки . Метро не дуже люблю, там багато бомжів, не дуже приємно. Але я вже знаю, на яких станціях їх більше , де я хочу їхати, а де краще не буду. В автобусах бомжів майже немає