Канадський Марк Chat
-
Вважаю, що я правильний Володимир, з вашого погляду🫣. Тому хочу ще раз наголосити : українці! Не розраховуйте на допомоги . Це може бути тільки ,як приємний бонус.Просто працюйте. І все у вас буде добре .
-
Марк, а не цікавіше було б показати найдорожчі квартири в Едмонтоні, в Legend Tower?
-
Або будиночки , на Windermere Drive 😉
-
Та ви 100відсотковий український Володимир! Наш Владзьо, а не "Володька не позор мене" з кацапськими наративами! Ви правильно пишете, що треба шукати роботу, а не бути дармоїдами! Це добре, що ви знімаєте рожеві окуляри тим, зто лумає, що буде байдикувати в Канаді за рахунок їх платників податків! Але все ж є різні ситуації і , можливо, деяким сім'ям є суттєвою якась допомога, то ми маємо дати слушні поради! Деякі люди їдуть до Канади,як на екскурсію, а деякі,залишившись без даху над головою і грошей, тікають від війни,рятуючи своїх дітей! Але вам особисто від мене респект за вашу прямоту, щирість і відвертість!
-
Нє, ну реально в Legend Tower квартирки кілька мільйонів коштують. Правда ,дам тільки вигляд з вікна - на мільйон
-
Оце дякую. Давненько не чув таких компліментів на свою адресу😳. Але таке. Хоч хтось мої дідівські байки слухає..
-
Вірю А там будиночки , точно що за 5+ млн А вигляд з вікна , на такий же самий будинок сусіда )))
-
Mortgage взяв ? 😉
-
Дуже цікавий пунктик. Українці мають подати на візу біометричні дані. Але в Україні це зробити неможливо чомусь. Тобто біометрику на закордонний паспорт можливо, а на візу ні... А як же тоді податись на cuaet? Виходить, що послуга тільки для тих, хто встиг виїхати до ЄС.
-
Дуже дякую
-
[email protected] Сюди треба направити лист для реєстрації на здачу біометрії.
-
мої батьки стояли 7 годин
-
не хочу