Канадський Марк Chat
-
Ну які норми прибирання? Це ж приватний бізнес, який сам встановлює собі норми. Можна , звичайно, жалітися керівництву, чи звертатися в організації ,які захищають права employee. Але який сенс триматися за таку роботу і такий колектив? Це ж мазохізм чистої води.
-
Мої вітання ! питання такого типу : чи потрібно дитині 7 місяців проходити мед. огляд в Канаді по CUAET ?
-
Всім доброго вечора. Підскажіть будь ласка хто знає. Якщо в дитини в серпні закінчується термін візи(паспорт ми вже чекаємо новий,бо був дійсним до серпня)то її продовжити чи заново подаватись,як це краще зробити і де? Так само за ворк перміт.(дитині 5.5) Дуже дякую.
-
Віза вам потрібна тільки для в'їзду в Канаду. WP можно продовжити на продовжений паспорт(їдете в консульство і за 15 хвилин вам ставлять печатку,що паспорт продовжено,тільки розпечатайте заяву і заповніть дома. Паспорт продлівають не раніше ніж за два місяця до закінчення строку дії) А візу вже в новий вклеювати. Рекомендують подавати документи за два місяця до кінця строку дії теж,це для WP. Бо поки вони розглянуть треба час. Подавати онлайн в IRCC як що не помилилась в назві,відкриваєте кабінет і подаєтесь. Моїм дітям я подала десь в середині квітня,поки відповіді немає,чекаємо...
-
В середньому 4 години
-
Нічого не можу сказати по цій ситуації , але в тому році бачив подібну. Їхав в Україні по трасі , стоїть чоловік з відкритим капотом і зупиняє . Я став , та питаю - чим можу допомогти? Каже везу жінку в лікарню , бензин закінчився і грошей не має .До заправки було десь 1 Км. Каже мені- дай гроші на бензин , показує паспорт , дає номер телефону , та клянеться що поверне гроші . Я спитав як він з грошима , але без бензину доїде до заправки ? Він щось незрозуміле лепетав . Повіз я його на заправку , купив бензину , він ще десять разів клявся й божився що поверне . Поверта до сьогоднішнього дня . Можливо тут інша ситуація , все буває у житті , але досить схожа на мою . Всім гарного дня.
-
Доброго дня. Допомагаю з написанням резюме за Канадськими вимогами. Звертайтеся в особисті: @Lisa_2015
-
Мої вітання ! питання такого типу : чи потрібно дитині 7 місяців проходити мед. огляд в Канаді по CUAET ?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, як зняти обмеження з work permit? Пройшла мед.огляд і хотіла би зняти обмеження. І скільки часу це займає, отримання нового перміту? Чи можна поїхати у аеропорт, показати медогляд і там змінити? Чи тільки через приватний кабінет ircc?
-
www.instagram.com/reel/CrLb4z9o5CA/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
-
🚑ЯК ПОМІНЯТИ РОБОЧИЙ ПЕРМІТ після проходження медичного огляду вже в Канаді. **для тих, хто хоче працювати з дітьми та інших, хто попадає в категорію, де необхідне проходження мед.огляду. По прильоту в Канаду видається робочий перміт з обмеженнями (не стосується тих, хто пройшов медичний огляд в сертифікованій урядом Канади клініці до прильоту протягом останніх 12 міс). Імміграційний офіцер разом з пермітом видає направлення на медичний огляд, який треба пройти протягом 90 днів з дати його отримання. От ви той огляд пройшли - що далі? Згідно інформації на офіційному сайті уряду Канади, Необхідно подати заявку на зміну умов вашого робочого перміту, разом зі всіма необхідними документами, а саме: ▪️ в формі IMM 5710 для пункту 1 а) в графі “Details of intended work in Canada” обираєте “Other”. ▪️ в тій самій формі для пункту 1 b) в “Other” пишете I need the conditions removed (not authorized to work in childcare, primary/secondary school teachings, health service field occupations). ▪️ додаєте короткий лист опис від себе пояснюючи, навіщо вам треба ті умови прибрати (наприклад, що ви хочете працювати на такій-то роботі). Цей лист ви додаєте онлайн в розділі upload your various documents.
-
Так Але то , просто огляд , без аналізів і флюрографіі
-
Дякую!
-
Підскажіть будь-ласка перед тим як подавати диплом щоб зробити евалюацію через WES його потрібно перевести на англійську чи WES робить це автоматично?