Канадський Марк Chat
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, як зняти обмеження з work permit? Пройшла мед.огляд і хотіла би зняти обмеження. І скільки часу це займає, отримання нового перміту? Чи можна поїхати у аеропорт, показати медогляд і там змінити? Чи тільки через приватний кабінет ircc?
-
www.instagram.com/reel/CrLb4z9o5CA/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
-
🚑ЯК ПОМІНЯТИ РОБОЧИЙ ПЕРМІТ після проходження медичного огляду вже в Канаді. **для тих, хто хоче працювати з дітьми та інших, хто попадає в категорію, де необхідне проходження мед.огляду. По прильоту в Канаду видається робочий перміт з обмеженнями (не стосується тих, хто пройшов медичний огляд в сертифікованій урядом Канади клініці до прильоту протягом останніх 12 міс). Імміграційний офіцер разом з пермітом видає направлення на медичний огляд, який треба пройти протягом 90 днів з дати його отримання. От ви той огляд пройшли - що далі? Згідно інформації на офіційному сайті уряду Канади, Необхідно подати заявку на зміну умов вашого робочого перміту, разом зі всіма необхідними документами, а саме: ▪️ в формі IMM 5710 для пункту 1 а) в графі “Details of intended work in Canada” обираєте “Other”. ▪️ в тій самій формі для пункту 1 b) в “Other” пишете I need the conditions removed (not authorized to work in childcare, primary/secondary school teachings, health service field occupations). ▪️ додаєте короткий лист опис від себе пояснюючи, навіщо вам треба ті умови прибрати (наприклад, що ви хочете працювати на такій-то роботі). Цей лист ви додаєте онлайн в розділі upload your various documents.
-
Так Але то , просто огляд , без аналізів і флюрографіі
-
Дякую!
-
Підскажіть будь-ласка перед тим як подавати диплом щоб зробити евалюацію через WES його потрібно перевести на англійську чи WES робить це автоматично?
-
Вітаю. Мене зватм Назар, мені 38 років. Ми сім'я з 4 осіб.Переїжаємо до Едмонтону в кінці червня. Дітям 13 та 11 років. В україні працював покиівельником 20 років, англійську мову вивчаю з січня та розумію що за чотири місяці так нічого і невивчив так як слухаю пряму мову едмонтонців в тіктоку то їх важко зрозуміти можливо тому що вони швидко розмовляють або я певно вже застарий для вивчення мов, тож маю питання чи мажливо працювати на будівництві без англійської в едмонтоні. Також розумію що моя професія сезонна, що порадите? Якщо чесно то я не дуже хочу їхати піся зняття рожевих окулярів , та моя дружина з дітьми просто мріють спробувати тож в мене вибору немає.
-
Тільки відразу їдьте на роботу, жінка згодом знайде собі ( ідеально щоб двоє відразу їхали на роботу) Тут в Канаді руфер то файна професія яка добре оплачувана... Вам не потрібно знати англійську як нетів, достатньо розуміти що від тебе вимагають, і відповісти на поставлене тобі питання... Для початку з головою, ..за пів року ± вивчете... Ну і успіхів!
-
Хто вже в Канаді — є сенс брати павербанк в переліт для телефонів? Чи є зарядки в літаках і можна не брати