Канадський Марк Chat
-
Тільки відразу їдьте на роботу, жінка згодом знайде собі ( ідеально щоб двоє відразу їхали на роботу) Тут в Канаді руфер то файна професія яка добре оплачувана... Вам не потрібно знати англійську як нетів, достатньо розуміти що від тебе вимагають, і відповісти на поставлене тобі питання... Для початку з головою, ..за пів року ± вивчете... Ну і успіхів!
-
Хто вже в Канаді — є сенс брати павербанк в переліт для телефонів? Чи є зарядки в літаках і можна не брати
-
Склади типу Амазон, то пишуть що без англійської 2 3 дня і допобочення а в будівництві розумію і без мови що потрібно робити. Я три роки тому починав працювати в Польщі незнав мови але якось налагодилось і мову вивчив. В мене питання чи можливо почати працювати в Канаді, а саме в Едмонтоні без англійської.
-
Ну ви зараз почасти самі відповідаєте на своє питання Треба точно дізнаватися про всі тонкощі роботи і потім вже думати про мову Бо так-то ви праві в тому шо мова може не сильно грати роль якшо ви маєте досвід і будете швидко вчитися Але конкретно в роботі руфера треба детально перевірити шо у вас взагалі тут буде з роботою Я б ще зрозумів Ванкувер або Галіфакс, там зима не така критична Але Едмонтон то інша історія
-
Ванкувер взагалі не розглядаємо так як житло і податки для початку захмарні. Після перегляду відгуків про Канаду то остаточно обрали Едмонтон. Я розумію що руфлер це сезонна робота та ми прибуваємо в Едмонтон у червні. То в мене було питання чи я можу розраховувати на роботу по своїй професії без мови, маю надію що за 5 місяців щось знайду на довгу зиму.В україні теж відпочивали два три місяці але Канада не Україна де є свій будинок за який оренди не потрібно платити тож розумію що без роботи ніяк. А з жовтня по березень буду шукати що небудь