Канадський Марк Chat
-
Шось я думаю у вас занадто спонтанні плани Якшо ви зараз покладаєтеся на те шо руфером попрацюєте пів року без англійської, потім швидко і легко знайдете шось на жовтень І при цьому ви везете двох дітей одразу з собою Ну теоретично у вас все вийде якшо ви готові пахати як скажений якшо доведеться, тому шо хто знає чи все у вас піде як по маслу, бо 4 особи то не прикол, хіба шо у вас запас грошей є на всяк випадок За півроку-рік у вас дійсно є всі шанси стабілізуватися і обжитися тут, але важливо розуміти шо роботу руфера ви можете взагалі втратити тому шо для отримання піара вам треба фултайм робота і ще і в одній і тій самій сфері
-
В такому випадку я б серйозно задумався нашо вам та канада враховуючи шо є шанс шо у вас нічо не вийде Ну або ви обидва готові якшо шо впрягтися в реально важку роботу шоб протягом року чогось досягти і отримати трохи більше стабільності і підтягнути мову яка дасть вам шанси знайти кращу роботу
-
ну Вам краще знати, чи можете Ви виконувати свою роботу без знання мови. Уявіть, що з Вами в команді працює глухоніма людина – чи зможе вона виконути ту саму роботу, що і Ви так, само якісно?
-
В Ютубі є канал двох братів будівельників, із Америки. Спробуйте їх подивитися. Чи розумітимете ви їх діалоги під час будівництва. Але на англійську "натисніть". Навіть слабка за місяць-два занять стане сильнішою.
-
Єдина порада, яку я можу дати – спробуйте, якщо Вам дозволяє Ваша ситуація, спочатку поїхати самому, це сильно поріже Ваші витрати на перший час і дозволить не йти відразу у ва-банк)
-
ну так це нормально, Ви ж вище писали, що вивчаєте мову всього декілька місяців) Звичайно, Ви не зможете зрозуміти що вони говорять. Багато що в будь якій країні залежить від везіння. Звичайно, погане знання мови не є плюсом до Вашого резюме в Канаді, і на співбесіді може бути важко. Ми можемо тільки гадати, чи хтось з роботодавців не зверне увагу на погану англійську, а вибере Ваш досвід)
-
кожна ситуація індивідуальна, тому напевно універсальних порад немає 🤷♂️ Всі виходять зі свого досвіду, проте чи буде релевантний для Вашої ситуації, сказати важко)