Канадський Марк Chat
-
В Ютубі є канал двох братів будівельників, із Америки. Спробуйте їх подивитися. Чи розумітимете ви їх діалоги під час будівництва. Але на англійську "натисніть". Навіть слабка за місяць-два занять стане сильнішою.
-
Єдина порада, яку я можу дати – спробуйте, якщо Вам дозволяє Ваша ситуація, спочатку поїхати самому, це сильно поріже Ваші витрати на перший час і дозволить не йти відразу у ва-банк)
-
ну так це нормально, Ви ж вище писали, що вивчаєте мову всього декілька місяців) Звичайно, Ви не зможете зрозуміти що вони говорять. Багато що в будь якій країні залежить від везіння. Звичайно, погане знання мови не є плюсом до Вашого резюме в Канаді, і на співбесіді може бути важко. Ми можемо тільки гадати, чи хтось з роботодавців не зверне увагу на погану англійську, а вибере Ваш досвід)
-
кожна ситуація індивідуальна, тому напевно універсальних порад немає 🤷♂️ Всі виходять зі свого досвіду, проте чи буде релевантний для Вашої ситуації, сказати важко)
-
Назар , ти не переживай , ти не один такий . Мені 39 , але в мене 6 дітей і я також їду до Канади , тільки в серпні . Можливо мене закидають кізяками , але якщо втрачати нічого .Ми з Харківської обл , зараз живемо в чужій хаті в іншому регіоні. До війни також 15 років руфером працював , взимку плитку кафельну. Чому не зараз їдемо? Хочемо підготуватись , підтягнути англійську , всі вчимо по 3 години на день , детальніше вивчити можливості у всіх провінціях. Так що повертатися додому будем разом якщо що.
-
Доброго ранку, українці! Давайте думати логічно і раціонально! Багато з вас пишуть, що не можуть знайти роботу , а хтось боїться їхати у невідомість! Але є одне але! В нас в Україні є купа фірм,які можуть запропонувати роботу в Канаді, також можна наперед розіслати свої резюме канадським роботодавцям! Тут хтось нещодавно писав, що може допомогти з резюме на канадський манер, то може виставити в чаті безкоштовно зразок для всіх як воно має вигладати! Як вам така ідея? Тримаймося разом! Тримаймо стрій! Бо ми нація, а не те лаптєноге стадо! Гарного всім дня! 💙💛
-
Які фірми в Україні,можуть запропонувати роботу в Канаді?
-
Дайте кооржинати