Канадський Марк Chat
-
Хочу дещо Вам роз'яснити, до поки Ви ще не в Канаді.: 1 Про "лаптєногое" забудьте ще на тому березі! Канада приймає і поважає ВСІХ! І якщо Ви комусь викажете тут своє "фе" то червона карточка і ДЕПОРТАЦІЯ!2 Ніякі українські фірми ( а ще гроші здеруть не абиякі) не дадуть Вам гарантії що Вас візьмуть на роботу. Це не Європа!!! Тут все залежить від Вашого рівня мови як Ви пройдете співбесіду, і взагалі чи сподобаєтесь роботодавцю. 3. Резюме, це взагалі щось! Є МАСТЕР- Резюме, воно може бути на 2-3 сторінки де написані всі Ваші досвіди роботи і досягнення, де можна вказати вашу вищу освіту, а є ще просто резюме, яке ВИ будете підлаштовувати під ту вакансію , на яку Ви подаєтесь. Тому, ніхто крім Вас самих це робити для Вас не буде, ну хіба кожен раз будете платити по 50 $. Тому, так багато людей повертаються, тому що рожеві окуляри розбиваються тут дуже швидко. Як тут люблять казати " зпилюйте маникюр і ставайте до швабри! Якщо Ви морально готові йти на прибирання і миття посуду ( і це ще проблема знайти) тоді ласкаво просимо.
-
По перше, не потрібно мені хамити і змушувати поважати русню, через яку ми змушені шукати кращого життя за кордоном! По друге, люди влаштовуються на роботу через фірми без проблем! Якщо вам не повезло, то то ваша проблема! По третє, ніхто не відміняв подачу резюме онлайн,як і співбесіди у меседжерах! По четверте, чому ви думаєте, що всі ми наманікюрені мадами!? Люди всі різні! Хтось з надутими силіконом губами і кігтями нарощеними приїхав шукати до Канади нового папіка, а хтось шукає приїхав шукати прихистку для себе і своїх дітей та шукає роботу! Тому, моя вам порада, для початку розберіться у своєму житті, щоб вчити когось як жити і що робити! Будьте трохи стриманішою і толерантнішою! А якщо вам ні з ким поскандалити, сходіть на ринок😀😀😀. І памятайте...мовчання- золото!
-
І чому це хтось повинен забувати про окупантів та вбивць? Канада до речі доволі активно недолюблює лаптеногих, тому безліч свідчень: арешт та конфіскація російських літаків на користь України, підтримка ЗСУ постачанням озброєння та навчання українських військових канадськими інструкторами. І закривати очі на злочини росіян ніхто не в Україні, ні в Канаді не збирається!
-
))) Самоствердились, пані Ірина?! Так багато тексту і так мало об'єктивності. Усе, що ви написали, по кожному пункту - виключно ваша суб'єктивна думка і ваше особисте враження. На противагу, хочу поділитись досвідом моїх близьких, про який я раніше вже писала. Мій брат влаштувався на роботу у Канаді перебуваючи у Польщі. Чотири місяці розсилав резюме та проходив співбесіди та отримавши пропозицію придбав квитки. Моя мама і вітчим (обом по 60 років) приїхали у Торонто, швидко знайшли українську церкву, українців і волонтерів, які працюють з українцями. За місяць вітчим вже мав досить просту роботу на 2800 і дві пропозиції на важчу на 3600. Мама взагалі вирішила поки не працювати бо їм вистачає того, що заробляє вітчим і пішла на безкоштовні заняття з вивчення англійської. Рівень життя у них обох до приїзду до Канади був вище середнього. Вони не скаржаться, а навпаки дивуються, чому багато хто лякав їх пекельною працею і складнощами. Усе залежить виключно від бажання і рівня здоров'я глузду.
-
Привіт Чи подавав хтось паспорт до того часу як прийшов запрос на паспорт ? Чекаємо вже місяць.. знайомі радять відправити так.. але я сумніваюсь Дякую
-
Не потрібно так подавати! Адже це свідчить, що Канада поки не погодилась видати візу! Крім того є певні нюанси при направленні паспорта! При подачі паспорту треба додати ще пакет документів, одним з яких є лист,в якому вас просять надати паспорт! Також треба додати лист про проходження біометрії та заповнити консепт форм.
-
Чудово!
-
Якщо у Вас є реквест а може і вклеєна віза, то Ви можете подати паспорт дитини на вклейку візи. Треба зібрати пакет документів і можна відправляти дитячтй паспорт. Я офіційно працюю в кур'єрській доставці. Відвозимо паспорти 29 травня у Варшаву.
-
😄 пані, яке самоствердження? Нікого не хотіла образити, ні з ким скандалити, просто написала свій суб'єктивний, але КАНАДСЬКИЙ досвід. Знаю і про онлайн розсилку, але тут це все працює трішки по іншому ( якщо Ви не знаєте як скласти резюме, і які скілли ставити то його не побачить навіть менеджер, программа його відсіє як не підходяще)... один влаштувався, це супер, а сотні тисяч повертаються, це люди яких я бачу і знаю .... проте ніхто не говорить про гіркий досвід. Якщо Ви не маєте корони на голові, а маєте чудову англійську і роботящі руки, то у Вас все обов'язково вийде!!! Всім удачі, добра і миру!