Канадський Марк Chat
-
І чому це хтось повинен забувати про окупантів та вбивць? Канада до речі доволі активно недолюблює лаптеногих, тому безліч свідчень: арешт та конфіскація російських літаків на користь України, підтримка ЗСУ постачанням озброєння та навчання українських військових канадськими інструкторами. І закривати очі на злочини росіян ніхто не в Україні, ні в Канаді не збирається!
-
))) Самоствердились, пані Ірина?! Так багато тексту і так мало об'єктивності. Усе, що ви написали, по кожному пункту - виключно ваша суб'єктивна думка і ваше особисте враження. На противагу, хочу поділитись досвідом моїх близьких, про який я раніше вже писала. Мій брат влаштувався на роботу у Канаді перебуваючи у Польщі. Чотири місяці розсилав резюме та проходив співбесіди та отримавши пропозицію придбав квитки. Моя мама і вітчим (обом по 60 років) приїхали у Торонто, швидко знайшли українську церкву, українців і волонтерів, які працюють з українцями. За місяць вітчим вже мав досить просту роботу на 2800 і дві пропозиції на важчу на 3600. Мама взагалі вирішила поки не працювати бо їм вистачає того, що заробляє вітчим і пішла на безкоштовні заняття з вивчення англійської. Рівень життя у них обох до приїзду до Канади був вище середнього. Вони не скаржаться, а навпаки дивуються, чому багато хто лякав їх пекельною працею і складнощами. Усе залежить виключно від бажання і рівня здоров'я глузду.
-
Привіт Чи подавав хтось паспорт до того часу як прийшов запрос на паспорт ? Чекаємо вже місяць.. знайомі радять відправити так.. але я сумніваюсь Дякую
-
Не потрібно так подавати! Адже це свідчить, що Канада поки не погодилась видати візу! Крім того є певні нюанси при направленні паспорта! При подачі паспорту треба додати ще пакет документів, одним з яких є лист,в якому вас просять надати паспорт! Також треба додати лист про проходження біометрії та заповнити консепт форм.
-
Чудово!
-
Якщо у Вас є реквест а може і вклеєна віза, то Ви можете подати паспорт дитини на вклейку візи. Треба зібрати пакет документів і можна відправляти дитячтй паспорт. Я офіційно працюю в кур'єрській доставці. Відвозимо паспорти 29 травня у Варшаву.
-
😄 пані, яке самоствердження? Нікого не хотіла образити, ні з ким скандалити, просто написала свій суб'єктивний, але КАНАДСЬКИЙ досвід. Знаю і про онлайн розсилку, але тут це все працює трішки по іншому ( якщо Ви не знаєте як скласти резюме, і які скілли ставити то його не побачить навіть менеджер, программа його відсіє як не підходяще)... один влаштувався, це супер, а сотні тисяч повертаються, це люди яких я бачу і знаю .... проте ніхто не говорить про гіркий досвід. Якщо Ви не маєте корони на голові, а маєте чудову англійську і роботящі руки, то у Вас все обов'язково вийде!!! Всім удачі, добра і миру!
-
Доброго дня шановні. Підкажіть будьласка, чи користувались ви послугами сторонніх компаній, які вклеюють візи? Наскільки безпечно їм передавати паспорти? І чи не випливуть якісь "підводні камені"?