Канадський Марк Chat
-
Якщо у Вас є реквест а може і вклеєна віза, то Ви можете подати паспорт дитини на вклейку візи. Треба зібрати пакет документів і можна відправляти дитячтй паспорт. Я офіційно працюю в кур'єрській доставці. Відвозимо паспорти 29 травня у Варшаву.
-
😄 пані, яке самоствердження? Нікого не хотіла образити, ні з ким скандалити, просто написала свій суб'єктивний, але КАНАДСЬКИЙ досвід. Знаю і про онлайн розсилку, але тут це все працює трішки по іншому ( якщо Ви не знаєте як скласти резюме, і які скілли ставити то його не побачить навіть менеджер, программа його відсіє як не підходяще)... один влаштувався, це супер, а сотні тисяч повертаються, це люди яких я бачу і знаю .... проте ніхто не говорить про гіркий досвід. Якщо Ви не маєте корони на голові, а маєте чудову англійську і роботящі руки, то у Вас все обов'язково вийде!!! Всім удачі, добра і миру!
-
Доброго дня шановні. Підкажіть будьласка, чи користувались ви послугами сторонніх компаній, які вклеюють візи? Наскільки безпечно їм передавати паспорти? І чи не випливуть якісь "підводні камені"?
-
Вітаю! Паспорт України з візою CUAET та visitor récord мого сина дійсний до вересня 2023 року. Зараз він у процесі отримання нового паспорта України в посольстві України в Мексиці. Також він має паспорт Мексики, терміном до 2028 року. Чи можемо ми подати на оновлення візи CUAET до паспорту Мексики? Які наші алгоритми дій?
-
Резюме абсолютно безкоштовно вам зроблять в біюліотеці,в центрах допомоги емігрантам,ще й допоможуть підготовитись до співбесіди,ще й дадуть змогу пройти декілька тркнінгів безкоштовних. Не наводіть паніку!