Канадський Марк Chat
-
😄 пані, яке самоствердження? Нікого не хотіла образити, ні з ким скандалити, просто написала свій суб'єктивний, але КАНАДСЬКИЙ досвід. Знаю і про онлайн розсилку, але тут це все працює трішки по іншому ( якщо Ви не знаєте як скласти резюме, і які скілли ставити то його не побачить навіть менеджер, программа його відсіє як не підходяще)... один влаштувався, це супер, а сотні тисяч повертаються, це люди яких я бачу і знаю .... проте ніхто не говорить про гіркий досвід. Якщо Ви не маєте корони на голові, а маєте чудову англійську і роботящі руки, то у Вас все обов'язково вийде!!! Всім удачі, добра і миру!
-
Доброго дня шановні. Підкажіть будьласка, чи користувались ви послугами сторонніх компаній, які вклеюють візи? Наскільки безпечно їм передавати паспорти? І чи не випливуть якісь "підводні камені"?
-
Вітаю! Паспорт України з візою CUAET та visitor récord мого сина дійсний до вересня 2023 року. Зараз він у процесі отримання нового паспорта України в посольстві України в Мексиці. Також він має паспорт Мексики, терміном до 2028 року. Чи можемо ми подати на оновлення візи CUAET до паспорту Мексики? Які наші алгоритми дій?
-
Резюме абсолютно безкоштовно вам зроблять в біюліотеці,в центрах допомоги емігрантам,ще й допоможуть підготовитись до співбесіди,ще й дадуть змогу пройти декілька тркнінгів безкоштовних. Не наводіть паніку!
-
На період дії воєнного стану в Україні у зв’язку із військовим нападом РФ, Постанова КМУ 170 від 28.02.2022 вступила в силу з 01.03.2022 та діє протягом року з дня припинення військового стану в Україні. Відповідно до Постанови затверджено Тимчасовий порядок про внесення певної інформації до паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Цим документом передбачена можливість продовження строку дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон, а також внесення інформації про дитину до 16 років до паспорта батьків.
-
Термін дії паспорта з візою треба просто продовжити в посольстві, подавши відповідні заяви за 2 місяці до закінчення дії! Отож, після продовження дії паспорт вашого сина буде той самий, де вклеєна віза! Тобто, ви не новий замовляєте, а продовжуєте термін дії старого паспорта!