Канадський Марк Chat
-
Обов'язково треба писати і пояснювати, чому не приїхали у зазначений час.
-
Дуже дякую
-
Я не знаю як на будівництві, але можна працювати в construction в цій сфері можна працювати і взимку, чистити сніг. У мене знайомий там працює майже з нульовою англійською. Другий знайомий на складі також без англійської.
-
Яка різниця між development, construction та building?
-
Я мала на увазі ремонт доріг
-
Усiм доброго дня,може хтось пiдкаже сайт де подивитись за матерiальну допомогу у Альбертi??
-
Якщо дійсно маєте твердий намір міграції, то все у Вас буде добре. Зі свого досвіду: з англ=0 працевлаштувався на будівництво помічником тесляра (на тесляра потрібно вчитися, так з ходу за професвєю не візьмуть). Працювали взимку при - 32 С. Але тільки тиждень, потім потеплішало до - 20 - 22С. 😊 Такі все залежно від работодавця. Але, чую від інших хлопців, все добре. Так, треба вкалувати, але платять за це добре. Перероботки помножують на 1,5 від ставки. В Альберті кращі тАкси (тобто податок), житло дешевше, бензін також дешевше, харчування дешевше, заробіток такий же - все порівняно с Британській Колумбією. Але я в Б. Колумбії. І все добре. Краще щоб жінка теж мала водійске посвідчення. Вот без цього буде важко. Вам то само розуміло без цього ні як. Най щастить! 👍
-
Привіт друзі, підскажіть, чи може не добросовісний роботодавець якимось чином використати мій SIN, та дані з воркперміту
-
Доброго дня! Порадьте хто пересилав велику суму з України в Канаду, яким способом ви це робили? Щось страшно через wise це робити.
-
Так, мастеркард від костко ви можете розраховуватися будь-де. 3% кеш бек за ресторани і бензин від костко, 2% решта АЗС та костко . онлайн. 1% кеш беку-всі решта оплат.
-
Особисто з мого досвіду- мастеркард від костко- одна з найвигідніших кредиток взагалі. А якщо ви постійний клієнт костко- то це оптимальний варіант.