Канадський Марк Chat
-
Приклад iPhone досить влучний,бо так і є. Будь я молодим, то,можливо б теж поїхав.Мова про те,що знаю таких людей,які поїхали,бо шара,а ще й грошей понапозичали,що б не віддати.Такі люди ні там ні тут не потрібні.Знайомий з 6-ро дітьми виїхав в Гонновер.Каже,що відчуває себе там 3 сортом.Можливо діти будуть другим.Мріє повернутись в Україну,бо тут відчував себе краще,при тому,що не мед.В німеччині в нього вже 3 авто,а все чому?,бо в людини працює голова й золоті руки.
-
Доброго часу. Вирішили питання? Маю перевірену особу?
-
А я вот мрію про червоного ланоса на газу, в вас є в Україні червоний ланос на газу? Нема! А я в Канаді за місяць на два таких зароблю і моя мрія здійсниться. А якшо серйозно, то хтось мріє про мільйони, а хтось тата з війни побачити, ви в групі де мігранти з України пробують поділитися поділитися досвідом, щось когось запитати, допомогти, втираєте про свій успішний успіх, смішно і постидно
-
Окей. Ви маєте аргументи і всяке таке. А чому ж мені написали, що ви маєте в Україні все, про що Я можу собі лише мріяти. Що я нездара і поїхала з пустою головою шукати легкого життя? З чого такі висновки? Що у вас є такого, про що я можу лише мріяти? Що ж це таке… чому досвід свого друга міряєте до мене чи до інших людей?
-
Я можу поділитись досвідом,як купив ML не ушатаний +500Є резина,покраска,запаковка під зав'язку.Доставив його з Гонновера на передок. Допомагаю ліками,даю всім,хто просить,донатю на лікування,бо сам маю вогнепальне поранення, 5 осколків,а чим можете поділитись ви???Окрім,як звалити з країни.То хто її має захищати й розбудовувати?Кожен думає за своє особисте. Так,як і я,бо мені є що втрачати,а навколо люмпени,яким байдуже мова,влада,бо їм нічого втрачати.Так у нас на Одещині.Надіюсь в інших місцях люди більш свідомі.Так чи інакше,але Україна переможе.Слава тим,хто під пулями й в окопах.
-
Таке відчуття що Ви ото з тих " рішал" які пропонують свої послуги біля Сервісних центрів МВС, чи біля візових центрів)) ну геть, описуєте ту " успешность" то просто у " ціль" Продавець на Луцькому автобазарові) Я сам з Луцька тому знаю про що говорю) Подібні " історії успіху" чую від людей які були біля " корита" чи отакі ось " шістки- рішали" біля МРЕО)) Сміх бере )) Ну і ясне що приїхавхавши в Європу чи Канаду, де " парішать- нарішать" грошей не вийде, де потрібно дотримуватися правил та законів, починаєте відчувати себе людьми 3 сорту)) чи як там Ви себе ( чи друзі Ваші) відчувають))
-
Щодо Польщі... то ВВП в 5 раз вище України. Експорт біля 400млрд.дол. Україна (до війни) 68млрд. Такі справи)
-
На передку МЛ ??? Можливо G ? На МЛ дівок тільки возити а не багно на передку місити.. вже більше користі від вбитого УАЗа... Тай не будемо тут про " воїнів" бо можливо тут також такі є, які ще були по тривозі підняті в кінці січня 2014 року... Тому не треба тут
-
Я розумію, але розрив кардинальний, на років 50... Але думаю, що тему прикриємо.. надто чуттєва вона на часі 🥲
-
Ти не спромоглась зробити елементарного.перечитати кілька десятків комментів й знайти відповідь на своє запитання,та ще й маєш виправдання,ніби мали місце обставини непереборної сили,які тобі це завадили зробити.!!!Думаю ти мрієш про авто,квартиру, iPhone і таке інше. Це в принципі нормально,якщо є здоров'я .Так от,у мене все це є по 3 шт. в т.ч iPhone 13 Pro Max 1Тбт.,але немає того здоров'я,яке хтілось би.Таким чином цінуй те,що є.