Канадський Марк Chat
-
І вам. Мені не потрібно пояснень від вас для чого вам все. І ви так не морочіться. Засуджуєте відразу і щось приписуєте. Спокійніше. Їдьте туристом до Канади, подивитесь, що тут і як) Все можливо, чи вам не знати.
-
Тобі готель не дали?
-
Я не думаю що тут це норма, тому що відправляти гроші невідомій людині в інтернеті яка начеб то маклер нівякій країні не норма.
-
В тебе є ще час для пошуків ніхто тебе тут не прихистить.
-
Доброго дня! Так, є варіанти з таким видом депозиту. Я такі варіанти не розглядала, хоча попадались. Якщо працювати з ріелтором, то зачасту з вас грошей за угоду не братимуть, це сплачує лендлорд. Якщо самі в пошуку, без ріелтора, тоді є більше варіантів і потрібно не мало часу для пошуку, перегляду і підписання контракту. Апарти всі можливі ходити шукати по місту, маркетплейс, локальні групи Телеграм або Фейсбук, і сайти з оренди житла (kijiji, rentfaster…) Після огляду квартири (мій досвід) оплатили damage deposit. За день до заїзду оплатили за перший місяць. Ось і все. Хоча контракт підписували більше тижня. І весь процес оренди зайняв 10 днів.
-
Damage deposit ви як платили? Вже після того як побачили апартаменти вживу, чи просто в інтернету до всього цього?
-
Як побачила вживу. Суперінтендант показував варіанти квартир в будинку. Обрали одну квартиру, яка сподобалась. Заповнили при ньому аплікацію заявку на квартиру. Чекали одобрення (одобрили на наступний день). Коли нас одобрили внесли демедж депозит, почали підписання договору, виконали все, що було необхідним (підключення електроенергії та tenant insurance). Далі чекали 1 число місяця, щоб заїхати, за день -до- внесли повну оплату за місяць.
-
Я просто не розумію як можна оплачувати якісь депозити просто поспілкувавшись з невідомою людиною яка начебто маклер.
-
-
Я вражений на скільки їх тут багато, більше ніж нормальних оголошень🤬 Ними що ніхто не займається??
-
Вот.. Це і звучить краще і виглядає правильно.
-
Мого рівня англійскої хватить щоб послати їх в сторону російського корабля з їхніми міжнародними відпоавленнями
-
Ні 🫣