Канадський Марк Chat
-
Коли працюють на нормальній компанії, то роботодавець оплачує бенефіти, які покривають в тому числі 80% стоматології. В будь-якому випадку, їхати в Україну,щоб суто полікувати зуби-економічно невигідно. Дешевше це зробити , наприклад, у Мексиці.
-
Інфо по Убер таксі - наберіть в пошук Телеграму: "Uber Lyft Калгарі".
-
Моє уявлення вже поламалося. Тут в чаті по розповідям нічого не зрозуміло. То усе гарно, то усе погано
-
Ну це не проблеми.. це просто задачі☝️
-
Ну в Україні теж є компанії, що оплачують страхові поліси співробітникам
-
А в Канаді є безкоштовні стоматологи?
-
Коли я був молодий, мене теж смішили подібні приколи😁. А коли зуби починають вилітати, то якось недуже...
-
Для чого??? Все одно дипломи і ліцензії повинні бути підтверджені або місцеві, згідно закону. А це роки навчання, перездач і великі гроші. Відкрити свої клініки це ще плюс величезні інвестиції. Для того щоб потім зробити помірні ціни і 5 зірковий сервіс для українців, які будуть становити 10% від пацієнтів? ) Хіба будете першим і покажете всім як то має бути зроблено у відповідності з вашим уявленням.
-
-
Я тому і задаю питання, щоб остаточно зрозуміти чи є сенс релокації чи нема
-
Сумніви є у кожного. Та не зрозуміло що саме чіпляє в Канаді тих, хто вже переїхав. Чому вибір пав саме на цю країну?
-
Таке враження, що ви би хотіли, щоб ми вас почали агітувати на переїзд до Канади. Я вам зразу скажу. Якщо ви маєте сумніви, то краще не їхати. Потім будете гірко шкодувати.
-
Я не в курсі що це. Але нехай так. Зараз в Україні нема освіти від слова взагалі
-
Освіта для дітей. Наприклад, в Україні тільки дві школи,які мають IB program і коштують дуууууже дорого. А , наприклад, тільки в Едмонтоні, таких шкіл з десяток.І навчання безкоштовне.