Канадський Марк Chat
-
Коли я був молодий, мене теж смішили подібні приколи😁. А коли зуби починають вилітати, то якось недуже...
-
Для чого??? Все одно дипломи і ліцензії повинні бути підтверджені або місцеві, згідно закону. А це роки навчання, перездач і великі гроші. Відкрити свої клініки це ще плюс величезні інвестиції. Для того щоб потім зробити помірні ціни і 5 зірковий сервіс для українців, які будуть становити 10% від пацієнтів? ) Хіба будете першим і покажете всім як то має бути зроблено у відповідності з вашим уявленням.
-
-
Я тому і задаю питання, щоб остаточно зрозуміти чи є сенс релокації чи нема
-
Сумніви є у кожного. Та не зрозуміло що саме чіпляє в Канаді тих, хто вже переїхав. Чому вибір пав саме на цю країну?
-
Таке враження, що ви би хотіли, щоб ми вас почали агітувати на переїзд до Канади. Я вам зразу скажу. Якщо ви маєте сумніви, то краще не їхати. Потім будете гірко шкодувати.
-
Я не в курсі що це. Але нехай так. Зараз в Україні нема освіти від слова взагалі
-
Освіта для дітей. Наприклад, в Україні тільки дві школи,які мають IB program і коштують дуууууже дорого. А , наприклад, тільки в Едмонтоні, таких шкіл з десяток.І навчання безкоштовне.
-
Ну скажімо так, я живу не на мінімалці. Стосовно іміграції не впевнений. Скоріш релокуватись на якийсь час з працевлаштуванням, щоб придивитись ближче.
-
Ви вже вирішили залишити Україну назавжди? Тоді Канада непоганий варіант. Це країна імігрантів, тому легше адаптуватися і асимілювати, неважко отримати PR та гроданядство. Це так, для затравки 😁
-
А що саме не зайшло? І як усе закінчилось?
-
Для кожної людини Канада буде відчуватись по іншому В залежності від вашого життєвого досвіду Для моєї сім'ї не зайшло( але є знайомі яким подобається
-
Зарплатня сімейного лікаря -терапевта від 120 тис. на рік. Досвідчений не тупий електрик чи зварювальник заробляє 35-45, а то і більше на годину. Кілограм свинини- 8.5. Бензин- 1.4. Щомісячний платіж за іпотекою на досить достойну хату за півмільйона - приблизно 2500. Це ціни в Едмонтоні. Звичайно, Канада дуже різна .
-
Кращої реклами не придумаєш