Канадський Марк Chat
-
от і 2000 після податків, це 33 на годину до. Це в два рази вище мінімалки!
-
ну в Альберті ще більше виходить для 33 на годину. 😅 В тій табличці 23,44% а в реалі під 31% вийде згідно калькулятора.
-
Не переймається, з мого оточення ніхто менше ніж за 25 на годину не працює, ці казочки про мінімалку та 500$ на сім'ю з 8 чоловік, пропускайте повз вуха😉 Ну якщо вже геть, вибачте на слові, рагуль ( руки дві ліві та ще з одного місця, освіти немає, ніде не робило, мови не знає крім " узкого") то йдуть у таксти або сідають " баранку" крутити... Хоча під 10к прості " робітники" в місяць заробляють.. тому... Можливо і варто тих 2-4 роки "втратити" щоб бути " трейдером "
-
Але якщо вас так зачепило давайте я взагалі видалю той коментар і настане спокій і злагода:)
-
Я ж пояснив 2 рази що мав на увазі НЕ мінімалку
-
Ну то щось не сходиться))
-
та я і не переймаюсь мені глибоко фіолетово хто і скільки заробляє. Просто смішно коли люди на мінімалку розганяються і орендувати пристойне житло і їсти від пуза і закордонні відпустки...
-
Ну а дехто ще досі і за 16 злотих на годину працює)) чи скільки там)))
-
я ж казав що мені фіолетово хто і скільки. 😂 Просто ви як знайдете не на мінімалку, обов'язково поділіться своїм досвідом. Бо тут часто у людей розбиваються рожеві окуляри і починають шукати тоді хоча б щось хоча б на мінімалку, і ті омріяні 33 на годину починають здаватись недосяжними вершинами, а не мінімальним стартом про який ви пишете.
-
Капець яке море сарказму:)
-
Ну бо всі думають що їх тут чекають, і все як пташеняті в " жовтий ротик" положать)))
-
Причому це були люди очевидно невисокого достатку, продавці в магазинах, таксисти, орендодавці на айрбнб
-
Ну я сам такий, тому атмосфера звична, з іншого боку за 2 тижні в Канаді поспілкувався з кількома десятками людей (з них правда всього двоє було канадцями) решта емігрантами з всього світу, і всі вони щиро нахвалювали Канаду, причому в дефініціях "парадайс" і "грейтест"
-
Тут щодня так)). Еліта в студії))
-
Можливо)) Хто тут?)
-
В тебе розлад шлунку 🤡
-
Останній випадок взагалі показовий, жіночка таксистка виявилась іміграційним консультантом, і за 30хвилин поїздки надавала мені інфи більше ніж я за тиждень нагуглив
-
Щоб розуміти з чим порівнюють
-
Я у всіх запитував звідко вони й скільки років вже тут
-
Марокко це по суті майже як у нас
16 Jan 2023, 06:08
47012/64839
13 Jan 2025, 17:32