Канадський Марк Chat
-
Причому це були люди очевидно невисокого достатку, продавці в магазинах, таксисти, орендодавці на айрбнб
-
Ну я сам такий, тому атмосфера звична, з іншого боку за 2 тижні в Канаді поспілкувався з кількома десятками людей (з них правда всього двоє було канадцями) решта емігрантами з всього світу, і всі вони щиро нахвалювали Канаду, причому в дефініціях "парадайс" і "грейтест"
-
Тут щодня так)). Еліта в студії))
-
Можливо)) Хто тут?)
-
В тебе розлад шлунку 🤡
-
Останній випадок взагалі показовий, жіночка таксистка виявилась іміграційним консультантом, і за 30хвилин поїздки надавала мені інфи більше ніж я за тиждень нагуглив
-
Щоб розуміти з чим порівнюють
-
Я у всіх запитував звідко вони й скільки років вже тут
-
Марокко це по суті майже як у нас
-
ну так все ж залежить від умов життя в країні ісходу. Декому будь що буде краще ніж вдома. 🤷♂️
-
Оу:)
-
Дуже сумніваюся що вони б хвалили, про "парадайс" взагалі мрвчу
-
І пішов роботу шукати без знання мови))). Ото було б...))
-
Просто уявив як навіть до війни канадець приїхав в Україну, й спитав у десятка таксистів "як вам самим Україна?"
-
Але шлях Конго-Мордор-Монреаль:)
-
З Конго взагалі смішний тіп, його в мордор на навчання якось занесло на 5 років, то він досі забути не може
-
Ну у мене знайома з Марокко. Працює в НАІТ вчителем англійської, в Мароко була адвокатом. Явний даунгрейд але рада що тут немає війни і релігійних заморочок/переслідувань. 🤷♂️
-
В мене на роботі теж працюють люди з Філіппіни, 11 років))
-
Більшість вже по 5-10-20 років тут, і всі довольні:)
-
Ще щось було європейське по типу Албанії й Словенії
16 Jan 2023, 06:08
47023/64839
13 Jan 2025, 17:32