Канадський Марк Chat
-
Добрий день! Прийшло повідомлення до ircc portal, просять додати переведені документи з української на англійську та французьку, нотаріально завірені. Може хтось знає де можна перевести документи у европі, може це в консульстві роблять?
-
Доброго дня. Шукаю з ким ділити оренду квартири яка знаходиться north east 5 хв автобусом до Clareview LRT/bus station. Тихий район, супермаркети поряд. Пишіть у приватні повідомлення
-
Народ,хтось може скинути силку або поділитись інфою що до провінційної фінансово допомоги в Альберті по CUAET?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html
-
www.alberta.ca/support-for-ukrainians.aspx#jumplinks-0
-
Дякую
-
Ніхто
-
Не знаю як по іншому задати питання. Марк, чи відомо тобі щось про ліцензування інженерів з освітою здобутою не в Канаді? Ось про що я маю на увазі (посилання не рекла, думаю усім цей портал відомий). torontovka.com/news/canada/2023-05-24/64723.html
-
Краще мати принаймні 3 або 4
-
яка різниця з ким летіти. запізнитись може будь який літак і це призведе до цікавих і довгих пригод з документами
-
Дві години недостатньо навіть якщо летіти найкращою фірмою на світі
-
Людині вп треба отримати перш за все, а не гроші повернути за квиток
-
Різниця є, і велика... якщо ваш літак по якихось причинам запізниться чи не вистачить місць (таке бувае). Це проблеми не перевізника перед вами, а посередника і ваші. Перевізник відповідає перед посередником, а ви будете крайнім. Та це в поганому випадку, просто потрібно це розуміти.
-
Вибачаюсь, не так зрозумів)
-
Посоветуйте кто может резюме сделать.спасибо
-
В цьому чаті українською спілкуються. Читайте правила
-
Москворотим тут не раді!!!
-
Постарайтесь писати на українській мові.
-
Усім, хто за те щоб правила даного чату працювали - почитайте їх, будь ласка. Особливу увагу я би звернув на 2-й пункт.
-
Добре ,пробачте . Слава Україні 🇺🇦
16 Jan 2023, 06:08
47165/64839
13 Jan 2025, 17:32