Канадський Марк Chat
-
Тому що так сталося що моя мати з Росії, половина родичів з Росії і жив там де переважно балакали російською мовою
-
Давайте замкнемо тему. Немає потреби в ній, тут і зараз.
-
Мої друзі турки майже вивчили українську, завдяки нашим біженцям, щоб ми не розмовляли між собою мовою вбивць! Тому і ти не розмовляй краще мовою окупантів! В тебе все вийде!
-
В мене й так все гаразд , можете і не сумніватися. Давайте ви будете займатися більш корисними справами, і не вчити мене жити , або ставити мені оцінки по життю .дякую
-
Це вже щось
-
9+6=15
-
Почитай про те
-
Хтось летить сьогодні в 12:55 з Дубліна в Калгарі?
-
Підскажіть будь ласк чи дають безкоштовне житло сім‘ї з дитиною маленькою в Саскатуні?
-
Доброго дня, хто підкаже, як можливо сплатити послуги кур'єра VFS, якщо реквізити на їхньому сайті вказані без Sort code, і номера рахунку. Є лише IBAN номер. Банк в Англії не приймає такі реквізити
-
Swift платіж можна зробити!
-
Підскажіть будь-ласка. Дякую за відповіді.
-
Доброго дня. Якщо брат отримав візу до 2026 року, надіюсь війна вже закінчиться до того часу, за який термін до кінця візи йому можна їхати щоб легалізуватися?
-
Якщо віза вклеєна в паспорт, то протягом всього часу її дії можна в'їжджати і виїжджати ! Можна навіть кілька разів "катнутися"!
-
Добрий день! Прийшло повідомлення до ircc portal, просять додати переведені документи з української на англійську або французьку, нотаріально завірені. Може хтось знає де можна перевести документи у европі, може це в консульстві роблять?
-
По КУЕТ
-
Так написано на сайті , що в'їзд до 31.03.24 по цій візі
-
Що значить легалізуватись? На сьогоднішній день умови такі, що для того щоб отримати Воркута перліт потрібно прибути в Канаду до 31.03.24 - якщо після то просто турист
-
Не свиснув, а позичив 😁
-
Нєа
16 Jan 2023, 06:08
47189/64839
13 Jan 2025, 17:32