Канадський Марк Chat
-
Раджу тобі, кацапе, стулити писок! Думка рабів путіна мене не цікавить!
-
Алєг, ти шо плачеш?
-
Перш ніж писати, читати навчись телепень.
-
До чого тут то? Ти читати навчись. Неадекват тут ти , і жалюгідний тим паче. Вона написала "працездатні тиняються по світу, в надії , що хтось має їм щось платити"
-
Адмін! Тут кацапи язика розпустили! Може треба їм його прикусити чи тут теж розведемо руський мір!?
-
йди в ліс працюй, жалюгідна подоба людини.
-
Де ви їх таких бачите прям не знаю,в моєму оточенні всі працюють,або в активному пошуку...а в фудбанку працюєте?що так все знаєте?Чи просто аби щось писати негативного?
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка чи допомагає Червоний хрест з житлом в Едмонтоні?
-
Як де? З фейсбука звісно. Якийсь "троль" написав вигадану історію і понеслось. А тут лиш би поговорити))
-
Пані збираєтесь балотуватися?
-
Маю наступне питання, родина 5 піпл, я, дружина й троє дітей 2хлопці й дівчинка, чи можемо ми орендувати 2бедрумс, чи обов'язково 3бедрумс?
-
Класний район, всім раджу
-
Можете, якщо у власників ,або менеджменту не буде заперечень.
-
Квартира знаходиться тут, і на карті можна побачити що є в пішій доступності
-
Сусіди)я проживаю в Бонні Дюн)також класний район
-
Далеко не сусіди
-
Жарт 😁
-
Привіт ! Можливо хтось знає,що буде якщо не пройти медогляд перших три місяці в Канаді ?
-
Цікаво. Чи є тут кранівники баштових кранів котрі переїхали в канаду та влаштувалися на роботу по спеціальності?
-
Ну не знаю, в Польщі маю з різних сфер знайомих. І навіть для роботи косметологом, моя знайома мала пройти медкомісію.
16 Jan 2023, 06:08
47218/64839
13 Jan 2025, 17:32