Канадський Марк Chat
-
Схожа історія, теж здавав біометрію 11.09,,, очікую. Повторно подав заявку в лютому - нічого не змінилось. На двінки/листи в кризову - очікуйте. Правда останній раз відповідь змінилась, написали - пишіть в Лондон, вашу заявку там розглядають (певно я їх вже сильно дістав)). Написав туди, вже біля місяця немає відповіді.
-
Можливо вам пощастить швидше, бажаю успіхів!
-
Ого!((( Що ж значить тепер наша черга.
-
Я цю форму заповнював у лютому(
-
Дякую. Сьогодні після того як я написала прийшла з IRCC чергова форма для заповнення- потрібно написати коли служив в армії , який ранг, хто був його командир( чи як там) в якому званні і ще ряд питань. Тепер ламаємо голову як це заповнити адже служив він 36 років тому. До цієї форми ми чекали 10 місяців цікаво скільки ще будемо чекати після заповнення)))😱😱😱😱мабуть до кінця 2023 року! ((((
-
Дякую
-
01.06 в школі Langhouse стартує літній онлайн-курс англійської мови "БАЗА ДЛЯ ПОЧАТКІВЦІВ" ❗️ За 3 місяці ти навчишся: ✅ Чути мову! Почнеш сприймати і розуміти мову на слух. ✅ Пам’ятати! По 20-30 нових слів на кожному уроці - суперлегко😉. ✅ Говорити! Відразу будувати діалоги і речення, бо ми це робимо з першого заняття🦸♂️. 💰Вартість 1250 грн/місяць або 3750 грн/весь курс 👉Тестування та пробний урок БЕЗКОШТОВНО! 📳 Контакти: +380675157157 (Телеграм) або @zolotaiko (Телеграм)
-
І те і те, спочатку зробив нову заявку і там все глухо. А по старій прийшов запит на додаткові документи (детально про службу і робота/навчання за останні 10 рокіа)
-
Ого, з грудня (
-
Друзі можливо є чати хто в Торонто🙏
-
Ну раз отримали, значить - може))