Канадський Марк Chat
-
підготувати документи здати англійську заробити канадіан експіріенс www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html#s03
-
Дуже дуже багато моментів... Все дуже - дуже персонально... Загально, це ми в Альберті, треба відпрацював на посаді яка є у NOK, рік і більше, потім здали мову мін 4 Макс 6( в залежності від вимог до вашої професії) ну а потім подаватися .. Але це так як Ви запитали, то я і відповів)) Бо не те що по кожній провінції , уже навіть по кожній професії є свої " чати" де обговорюються ті чи інші шлях для вирішення... Вам порадили вище, на мою думку найкраща наразі порада, їхати і спробувати чи то воно Ваше😉
-
В залежності від професії вибирати провінцію, ну наприклад Ви механік кар'єрний, роботи в Північно західній провінції для Вас буде - море.. битися за вас будуть, але інше питання як там жити?! Якщо з сім'єю то не підходить, бо дуже все дорого та погано розвинена інфраструктура....
-
Всім привіт. Цікавить питання хто підтверджував дипломи Автомеханік з України і досвід роботи. Як тут це працює. Можливо хтось пішов на сертифікацію. Відпишіться в особисті будь ласка.Дякую
-
В мене все зайняло достатньо швидко (приблизно по неділі на кожну дію) , але це все індивідуально. На рахунок черг в саме консульство - то багато вільних онлайн записів буквально на кожен день, але я 3 рази записувалась саме в консульство, яке знаходиться в blue city, там і народу небагато зараз.
-
Летів Таллінн Варшава Торонто, то в Варшаві офіцер дуже був незадоволений тим що не має нічого окрім простроченої візи але в мене був дозвіл на роботу в Естонії і я не сидів на шиї а працював. Я думаю якщо покажете що ви в'їхали легально в ЄС то великих проблем не повинно бути але краще зробіть якийсь документ.
-
Доброго вечора, чи знає хтось хорошого стоматолога в Едмонтоні?
-
зайдіть на сайт провінції яка вас цікавить і почитайте вимоги для отримання дозволу на проживання