Канадський Марк Chat
-
зайдіть на сайт провінції яка вас цікавить і почитайте вимоги для отримання дозволу на проживання
-
Як всі різко з візою Cuaet згадали, що вони українці...🤦🏼♀️ я вже не говорю про тих хто в Італії жив роками чи в інших країнах, згадали, про них окремо, а це взагалі треш … на території рашки…чесно, краще б не писали, писали ви , стидно мені😓
-
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-
Стидно писати таке, сидіть в Рашці і спостерігайте дальше, як гинуть наші діти
-
Скасують Вам дозвіл на роботу та й усе
-
Правила чату не порушує
-
Він же хоче звалити звідти
-
А чому стидно?
-
Ось про саме це і я подумала. Перехід на українську повинен бути вибором кожної людини. Русифікація в Україні була століттями, але якщо ти себе вважаєш українцем ц тебе є зараз можливість змінити мову і почати використовувати її в житті, передати своїм дітям, щоб в їх головах не була ось це відчуття "меншовартості" яку нам насаджували "чєловекі с велікім язиком". Моя рідна мова угорська, російською розмовляла зі мною мама, українську вчила лише в школі і нічого змогла перейти на українську. Це крута штука твій мозок постійно в тонусі. Ось приклад Ізраїля, до подій другої світової війни більшість євреї розмовляли на ідіші це суміш німецької та івриту, коли створювалася країна Ізраїль влада зрозуміла що мова це також зброя вже не кажучи про те що розмовляти мовою людей які нищили твій народ було дико! І ось філологи та науковці почали відроджувати мову якою майже 2000 років ніхто не користувався в побуті тільки як мовою релігії! Не стрималася!!! Звісно ніхто не буде російсько мовних в Україні "ущемлять" але мова це ідентичність також...
-
Абсурд це сидіти в Канаді і показувати свій патріотизм тут за океаном. Оце абсурд. А розмовляти вдома мовою, якою ти думаєш і спілкуєшся з народження то не абсурд. Бачите, таки ми знаємо українську, якщо я вам зараз пишу на солов‘їній)))
-
Причому тут мова на даний момент, якщо говорять про те що люди пригадують, що вони українці тільки тоді коли їм вигідно, як наприклад пан який живе у расєї захотів візу Куает в український паспорт. Алло, люди будь ласка схаменіться 🙏 Сидячи в Канаді можна бути патріотом, якщо я жінка, яка не вміє воювати, виїхала з України то що тоді я не патріот!? Яка допомагає армії кожен день, не патріот? Абсурд читати це все дорогі друзі! А за те що наші себе тут показують, дуже не приємно, тому що канадці думають що всі такі…
-
Я бачу комусь подобається красти чужі вирази, слова та картинки? 😅 може не чужими думками , а самі будете ласкаві виразити свою думку? Шановний Some Person?
-
Що скажете про людей , які живуть роками у рашці чи в інших країнах , коли почули про візу до Канади, різко згадали що вони українці?