Канадський Марк Chat
-
Ти зараз в Канаді чи Україні?
-
Дякую! Будемо питати
-
Я в Єдмонтоні зараз!
-
Всіх вітаю. Більшість з нас нещодавно переїхало до Канади і зіткнулися з проблемою пошуку роботи та документальним підтвердженням своєї компетентності у певних професіях. Також при зміні роду діяльності, дуже важливим є доступ до актуальної і корисної інформації та доступних програм навчання. І я хочу поділитися з вами сервісом, який нещодавно відкрив для себе. Він дає доступ до більше як 4 тисяч онлайн курсів і програм. Можна отримати теоретичні навички кулінара чи фотографа, або пройти затверджений урядом Канади курс підвищення кваліфікації за своєю спеціальністю. А найголовніше, що всі матеріали доступні абсолютно безкоштовно. Тобто те, доступ до чого, на більшості сайтів пропонується за великі кошти, тут можна отримати абсолютно БЕЗКОШТОВНО. Навчатися можна з будь-яких девайсів, а використовуючи функцію автоматизованого онлайн перекладу то і навчатися і здавати тест можна українською мовою, що буде дуже актуально для людей з низьким рівнем англійської мови. З особистого досвіду можу сказати що сертифікати даного сайту досить легко приймає більшість роботодавців. Це дає можливість зростати в професійному плані як спеціаліст та отримувати підвищення зарплатні і поваги з боку керівництва. Канадійці дуже цінують людей які постійно навчаються. Також, не досить вагомим аргументом, при надсиланні резюме, буде додавання до нього сертифіката чи диплома відповідної направленості, повірте, в такому випадку вас помітять швидше. Отже повторюю ще раз, всі 4000 курсів є безкоштовними, заплатити доведеться тільки у випадку бажання отримати вами сам сертифікат чи диплом відповідної спеціальності, але це не обов'язково. І суми там мінімальні. Ось посилання на сам сайт: alison.com/?utm_source=alison_user&utm_medium=affiliates&utm_campaign=31623084 Та декілька, на мою думку, цікавих та корисних для багатьох курсів: - Акредитовані курси першої допомоги необхідні майже на будь-якій посаді: alison.com/course/cpr-aed-and-first-aid?utm_source=alison_user&utm_medium=affiliates&utm_campaign=31623084 - Даний сертифікат вимагається при роботі в багатьох закладах громадського харчування: alison.com/course/food-safety-and-hygiene-in-the-catering-industry?utm_source=alison_user&utm_medium=affiliates&utm_campaign=31623084 - Можливо отримати диплом для роботи в сфері логістики, дуже корисно для багатьох спеціальностей: alison.com/course/diploma-in-supply-chain-management-revised-2017?utm_source=alison_user&utm_medium=affiliates&utm_campaign=31623084 - Даний диплом буде дуже корисним для всіх коучів: alison.com/course/diploma-in-training-of-trainers?utm_source=alison_user&utm_medium=affiliates&utm_campaign=31623084 Дякую за увагу, надіюсь Лана інформація буде корисною для вас і допоможе вам на тернистому шляху в Канаді. Всім удачі і щасливо.
-
Хтось може поділитися якимось порадами щоб скоріше знайти роботу?
-
Можу. Головна порада не шукати роботу на дивані з телефоном. Взяти резюме і ходити по компаніях, які вас цікавлять. Можна і по всіх підряд звісно піти з резюме, це збільшить ваші шанси врази.
-
Доброго вечора, заповнюю Recommended Consent Letter for Children, на мого брата, аж у кінці написано що потрібно підпис від свідку, я можу підписати цього листа? Якщо я вже у Канаді, а брат буде летіти з мамою, рекомендований лист підписується батьком, і інших людей в Україні на роль «свідка» немає
-
youtu.be/P_INwCuqprA
-
Хто отримав піар?
-
Дивлячись в якій провінції ви знаходитись (наприклад, в Манітобі можна отримати права просто пред'явивши права в Дії) Іншим варіантом є відновлення прав через офіційний сайт (в Україні) та пересилка поштою
-
За провінційною програмою Саскачевану
-
По куает?
-
Наприклад, я.
-
Дуже дякую! Я в Єдмонтоні. Після вихідних звернусь до реджестрі
-
І переїхав?
-
Як там з працею на складах ? А саме цікавить вилочний навантажувач.дякую.
-
А чого ви не кажете, що навчання буде безкоштовним, а диплом платним?😁 У Елісон, наскільки я пам'ятаю, діджитал варіант 18 євро, пдф 36 і друкований біля 50. І інформація там, вибачте, але не є якоюсь надзвичайно цінною, але дуже зручно дивитися курсом, так, не треба шукати окремо. Але після тестів Елісон декілька разів на день пише, заплатіть за свій диплом😁
-
Як багато часу у Вас на це пішло?
-
Доброго дня.Хто знає чи можна летіти в Канаду з пересадками в Європі якщо немає днів по біометрії?
-
Дяку друже Deda За пів року + , гадаю, вже буду в Канаді. Поки що встигну закінчити де-кілька курсів для CV. (достеменно ж ніхто не знає, як воно буде. У кожного своя історія та fortune)
16 Jan 2023, 06:08
47679/64839
13 Jan 2025, 17:32