Канадський Марк Chat
-
Доброго вечора, заповнюю Recommended Consent Letter for Children, на мого брата, аж у кінці написано що потрібно підпис від свідку, я можу підписати цього листа? Якщо я вже у Канаді, а брат буде летіти з мамою, рекомендований лист підписується батьком, і інших людей в Україні на роль «свідка» немає
-
Дивлячись в якій провінції ви знаходитись (наприклад, в Манітобі можна отримати права просто пред'явивши права в Дії) Іншим варіантом є відновлення прав через офіційний сайт (в Україні) та пересилка поштою
-
За провінційною програмою Саскачевану
-
Наприклад, я.
-
А чого ви не кажете, що навчання буде безкоштовним, а диплом платним?😁 У Елісон, наскільки я пам'ятаю, діджитал варіант 18 євро, пдф 36 і друкований біля 50. І інформація там, вибачте, але не є якоюсь надзвичайно цінною, але дуже зручно дивитися курсом, так, не треба шукати окремо. Але після тестів Елісон декілька разів на день пише, заплатіть за свій диплом😁
-
Як багато часу у Вас на це пішло?
-
Доброго дня.Хто знає чи можна летіти в Канаду з пересадками в Європі якщо немає днів по біометрії?
-
Дяку друже Deda За пів року + , гадаю, вже буду в Канаді. Поки що встигну закінчити де-кілька курсів для CV. (достеменно ж ніхто не знає, як воно буде. У кожного своя історія та fortune)
-
Доброго дня всім. Хто в саскатуні отримав pr? Як багато часу зайняв весь процес з моменту прильоту? З чим були найбільші складнощі?
-
Після прильоту - роки потрібні